Czołem, Panowie. Po przekręceniu kluczyka i podczas jazdy zaczyna mi ćwierkać któryś z przekaźników. Czy może to być w jakiś sposób połączone z poszarpywaniem silnika podczas jazdy? Pozdrawiam!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
przekaźnik ćwierka
Collapse
X
-
-
Nie mam pojęcia: zamieniłem na chwilę miejscami przekaźniki: cykający i sprawny. Wówczas zaczął się włączać i wyłączać wentylator chłodnicy, chociaż silnik był zimny i wyłączony. Zatem przekaźnik ewidentnie jest zepsuty. Ciekawe, czy da się gdzieś kupić nowy przekaźnik Omron G8HN-UA-007607 - na szybko kupiłem używany, zepsuty wyciągnąłem (pojeżdżę kilka dni bez klimy) ale po przyłożeniu ucha do skrzynki słychać, że sąsiedni też zaczyna cykać... A może są jakieś kompatybilne zamienniki?
BTW da się jakoś włączyć powiadomienia na maila o odpowiedziach na posta civicforum?
Comment
-
Zamieszczone przez mbierwia Zobacz postaBTW da się jakoś włączyć powiadomienia na maila o odpowiedziach na posta civicforum?
Na przyszłość wszelkie pytania piszemy tutaj: Problemy, Pomysły, Techniczne, takie pytanie pozwoli się zapoznać z możliwościami wielu osobom.Kierownik Działu Diesla
Comment
Comment