Witam wszystkich.
Mój problem wygląda następująco:
Zamówiłem na aliexpress przycisk start stop celem zamontowania
i przetestowania go na swoim Civic'u.
Na miejscu chce zaznaczyć, że moje auto posiada oryginalny immo.
Zmierzając do sedna zamontowałem wszystko zgodnie ze schematem dołączonym poniżej.
Problem w tym, że gdy odłączyłem kable ACC, ON1 i ON2 od stacyjki auto kręci rozrusznikiem,
ale nie odpala. Po przekręceniu kluczyka w pozycje ON2 czyli zapłonu i po zetknięciu kabli odpowiadających za zasilanie tzw. Zapłonu czyli pozycji ON2 auto normalnie odpala z tego przycisku. Muszę w jakiś sposób wykombinować jak zrobić, by ominąć przekręcanie kluczyka w tę pozycję, gdyż bezsensowne jest przekręcanie tej stacyjki non stop za każdym razem...
Z góry dziękuję za pomoc w temacie.
20170316_165346.jpg
Mój problem wygląda następująco:
Zamówiłem na aliexpress przycisk start stop celem zamontowania
i przetestowania go na swoim Civic'u.
Na miejscu chce zaznaczyć, że moje auto posiada oryginalny immo.
Zmierzając do sedna zamontowałem wszystko zgodnie ze schematem dołączonym poniżej.
Problem w tym, że gdy odłączyłem kable ACC, ON1 i ON2 od stacyjki auto kręci rozrusznikiem,
ale nie odpala. Po przekręceniu kluczyka w pozycje ON2 czyli zapłonu i po zetknięciu kabli odpowiadających za zasilanie tzw. Zapłonu czyli pozycji ON2 auto normalnie odpala z tego przycisku. Muszę w jakiś sposób wykombinować jak zrobić, by ominąć przekręcanie kluczyka w tę pozycję, gdyż bezsensowne jest przekręcanie tej stacyjki non stop za każdym razem...
Z góry dziękuję za pomoc w temacie.
20170316_165346.jpg
Comment