Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Centralny zamek, el. szyby.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Centralny zamek, el. szyby.

Podpowiedzcie jak zamontować centralny zamek i el. szyby w mojej Hondzie Civic VI 1.4 iS 16V 97r. Jakaś instrukcja krok po kroku, gdzie co i jak. Gdzie zakupić potrzebne części i co zakupić potrzeba. Nie mam też zamka od strony kierowcy (wleciał do środka). ;-)

najlepiej zacząć od wyszukiwarki, (Przewodnik pkt 3) lub przeczytać istniejące Wątki o montażu "krok po kroku" które znajdują się w pod-firum VI gen Elektryka, elektronika, lub wejść do Działu "Zrób to sam" i prześledzić jak to robili inni i opisali w istniejących Manualach.
    Ja mogę zrobić kopiuj - wklej ... tylko po co?
    Forum nie istnieje od wczoraj, tematów o zamkach jest opór, a tematów o elektrycznych szybach niewiele z uwagi na koszty. Koszty elektrycznych szyb (montaż od zera) w 6gen często przerastają wartość auta, tego na razie nikt nie zaprezentował.
    Temat zamykam bo nic więcej on nie wniesie a potencjalny C-Z który założysz nie będzie się kompletnie niczym różnił od standardów o których napisano w Manualach.
    Co kupić? to też napisane jest w wątkach jakie sterowniki są warte kupienia. Kupujemy tam gdzie zawsze na takim popularnym portalu zakupowym na "A".
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
    X