Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Podświetlenie przycisku ogrzewania tylnej szyby Civic VI HB.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Podświetlenie przycisku ogrzewania tylnej szyby Civic VI HB.

Witam,
    Nie działa mi podświetlenie przycisku ogrzewania tylnej szyby w Civicu VI EK3. Od momentu kupienia samochodu czyli około rok temu przycisk świecił gdy się go włączało lecz po jakimś czasie przestał świecić, myślałem że to żarówka się spaliła. Lecz jakoś 2 dni temu o dziwo gdy włączyłem podgrzewanie szyby przycisk się zaświecił. Czy ktoś miał podobny problem? Czy jest możliwe że coś nie styka lub coś nie tak z żarówką może być? Ewentualnie się dostać do żarówki żeby można było obadać co i jak? Widziałem podobny temat ale od Civica VII i tam to trochę inaczej wygląda.
    20170219_093649[1].jpg
    Last edited by Marios; 19-02-2017, 12:19.

Podłączę się do tematu, mam identyczny problem - wydawało mi się, że żarówka jest przepalona, ale nie, co jakiś czas działa. Częściej nie działa niż działa.

Comment

Na grupie Szybkie Pytania Honda Civic na facebooku koledzy zasugerowali wymianę żarówki na nową, ponoć czasem działa bo żarnik jest zerwany i latające bańki czasem się stykają i zapalają. Także jak będę miał trochę czasu to się biorę za rozbiórkę tego i będę wymieniał żarówkę. Dam znać czy podziałało.

Comment

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
        Nie działa mi podświetlenie przycisku ogrzewania tylnej szyby
        żarówka jest na wykończeniu.
        Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
        koledzy zasugerowali wymianę żarówki na nową
        bardzo dobrze podpowiadają .
        Proponuję zapoznać sie z Manualem rozbiórki konsoli i przygotować (zakupić) sobie wszystkie żarówki potrzebne do podświetleń, bo najczęściej jest tak że po tygodniu padają kolejne i ponowna rozbiórka.
        Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
        X