witam. otóż moim problem jest migajace podswietlenie zegarow. mianowicie zegary samoczynnie raz pala się bardziej a raz mniej. nie ma sytuacji ze gasną całkowicie. nie wiem do końca co może być tego przyczyną. czy ktoś z was spotkał się z podobnym problemem ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Migajace podswietlenie zegarow.
Collapse
X
-
Ja w mojej ex VI EJtce mialem pulsujace kontrolki i swiatla i wtedy problemem byl alternator.
Ty opisujesz temat nieco inaczej bo piszesz ze czasem gasna calkiem... Szedlbym tropen rambo7 i posprawdzal wszystkie wtyczki i sciezki na tylnej sciane zegarow.The 1st. - EJ9
The 2nd. - ES7
The 3rd. - FD7
The 4th. - CU2
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
Comment
-
wtyczki od zegarow nie były wyjmowane w żadnym wypadku. jeśli chodzi o dokładność problemu, to one w ogóle nie gasną całkiem chodzi o to ze tworzy się z nich dyskoteka,raz są jaśniejsze raz ciemniejsze. dodam zw przy niskich obrotach zarzy mi się kontrolka od ładowania , jednakże ładowanie było sprawdzane. mam 14.1 amper kiedy nic nie jest włączone oraz 13,7-13,9 kiedy włączam wszystko to jest grzanie światła itd.
Comment
-
Zamieszczone przez Rykos161 Zobacz postadodam zw przy niskich obrotach zarzy mi się kontrolka od ładowania
Zamieszczone przez Crisownik Zobacz postaproblemem byl alternator.Kierownik Działu Diesla
Comment
Comment