Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

świeci się kontrolka ładowania

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• świeci się kontrolka ładowania

Witam, mam pewien problem. Posiadam Hondę Civic 1.4 96r, mianowicie ostatnio zaczęła świecić mi się kontrolka [+/-] (ładowanie czy coś w ten deseń). Auto stało pewien czas na mrozie, dzisiaj odpalił bez problemu na pierwszym zakręceniu kontrolka nadal się świeciła. Po zgaszeni próbowałem go odpalić, kontrolki się świeciły ale przygasały, próbował coś tam zakręcić ale bez skutku. Czego może to być przyczyna? Mam nadzieję że to tylko akumulator do wymiany. Jak sądzicie?

ps. Przy okazji tego zaczęły falować obroty 1000-2000. Sprawdzałem jeszcze na akumulatorze mojego kolegi na którym cały czas jeździ, i nadal kontrolka ładowania świeciła

dołączam filmik który dzisiaj udało mi się nagrać.

brak Zapoznania się z Regulaminem skończy sie wprowadzeniem trybu SPAM!
    jesteś spamerem.
    Brak zapoznania się z Regulaminem - czyli instrukcją poruszania się na forum skutkuje bajzlem, musisz to nadrobić bo kolejnym razem nie będzie się chciało tłumaczyć.
    Na forum jest kategoryczny zakaz pisania słów pomocy i problem w temacie watka! bardzo to sabotuje prace wyszukiwarki - najważniejszego narzędzia pomocy na forum!
    Tu 99% tematów to o pomoc i problem! wpisując takie słowo torpedujesz skuteczność wyszukiwarki!
    Proponuje od regulaminu, czyli najpierw nasze zasady a potem twoje, nie inaczej.
    który watek mam skasować??
    Świecąca kontrolka, Brak prądu.

czy ten co teraz?
    bo spodziewam się 3 go... ale mówię 3-ci bez przyswojenia zasad (Regulaminu) od razu mówię - spam.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
    X