Witam, mam takie pytanie, mianowicie czy do ww. modelu pasują fogi od innych Hond z podobnego okresu? Czy np halogeny od Accorda V, VI czy starszych modeli Civica bedą mogły pasować? Ktoś moze kombinował cos w tym temacie? Samo "okablowanie" moze nie pasować ale jakby dokupić te od szóstki i poprowadzić do samych lamp? I na końcu takie pytanie, bo opinie są różne, żółta folia na halogeny nie powinna chyba robic problemów z miśkami, jest to prawda? Z gory dziękuje za odpowiedz.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Halogeny do EJ9 przedlift
Collapse
X
-
Bardziej tu się rozchodzi o cenę, nie ukrywam że mam trochę okrojony budżet jeśli chodzi o kupowanie takich rzeczy, myślałem właśnie o takich używkach jak ktoś czasami sprzedaje albo o chinolach z aliexpress ale czy gra warta świeczki ? Mozna tam dostać podobne fogi, wiadomo ze cena niższa ale niechciałbym się naciąć na jakieś badziewie, a wiadomo ze nie dość ze się czeka miesiąc na przesyłkę to jeszcze może być dupa z rzeczą. Wyjdę chyba lepiej na tym jak rozłożę sobie to czasowo i kupi się markowy produkt niż szukanie alternatywy, co nie?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Comment
Comment