Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Halogeny do EJ9 przedlift

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Halogeny do EJ9 przedlift

Witam, mam takie pytanie, mianowicie czy do ww. modelu pasują fogi od innych Hond z podobnego okresu? Czy np halogeny od Accorda V, VI czy starszych modeli Civica bedą mogły pasować? Ktoś moze kombinował cos w tym temacie? Samo "okablowanie" moze nie pasować ale jakby dokupić te od szóstki i poprowadzić do samych lamp? I na końcu takie pytanie, bo opinie są różne, żółta folia na halogeny nie powinna chyba robic problemów z miśkami, jest to prawda? Z gory dziękuje za odpowiedz.

Chyba halogeny aftermarketowe są na tyle łatwo dostępne, że raczej nikt się w to nie bawił.

Ja kupowałem u Jarusa:

Pasują bez problemu, używasz wiązki dołączonej do zestawu, bez żadnego kombinowania i pasowania elementów.

Comment

Bardziej tu się rozchodzi o cenę, nie ukrywam że mam trochę okrojony budżet jeśli chodzi o kupowanie takich rzeczy, myślałem właśnie o takich używkach jak ktoś czasami sprzedaje albo o chinolach z aliexpress ale czy gra warta świeczki ? Mozna tam dostać podobne fogi, wiadomo ze cena niższa ale niechciałbym się naciąć na jakieś badziewie, a wiadomo ze nie dość ze się czeka miesiąc na przesyłkę to jeszcze może być dupa z rzeczą. Wyjdę chyba lepiej na tym jak rozłożę sobie to czasowo i kupi się markowy produkt niż szukanie alternatywy, co nie?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

Dokładnie, żadne inne halogeny nie będą pasowały p&p do auta, a do tego będziesz musiał nieodwracalnie niszczyć zderzak...
        Poczekaj, dozbieraj i kup od Jarusa

Comment

No tak zrobię, dzięki za odpowiedź

Comment

To ja jeszcze zadam pytanie
            Mixturant jak to świeci ? Też się nad nimi zastanawiam, tylko cena odstrasza.

Comment

Świeci dobrze, mam ustawione tak, że w nocy ładnie doświetlają pobocze z prawej strony. Żaden lis czy inny zając mi nie straszny :P

Comment

Working...
              X