Regulacja swiatel gora dol jest, a jest moze prawo, lewo? Bo oba swiatla schodza mi sie do srodka, w taki krzyż...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Regulacja światel.
Collapse
X
-
Prawo-lewo to musiałbyś sobie wyregulować na śrubach mocujących lampy. Mają one taki luz, żeby przesunąć je trochę w przód lub w tył. Jeśli więc prawą stronę prawej lampy przesuniesz w tył, a lewą stronę w przód, lampa będzie "patrzeć" bardziej w prawo.
Comment
-
kolego ale nie da sie tego inaczej zrobic? bo jak je poprzestawiam na mocowaniu to to nie beda juz tak dobrze spasowane lampy ze zderzakiem i maska... a troche sie nameczylem zeby to spasowac.
nigdzie nie widze tej drugiej śrubya moze na diagnostyce mi to jakos ustawi?
Comment
-
Podepne sie pod temat,
W oryginalnych lampach Stanley - Honda sa dwe "srubki" do regulacji na klucz imbusowy 6. pytanie moje brzmi czy ktos wie, ktora sluzy do czego? Nie chce na oslep krecic bo zepsuje jeszcze bardziej niz jest... Kiedys sie bawilem i wyszly cuda. Ewidentnie mi swieca zbyt wysoko bo nawet jak jade sam musze ten elektryczny regulator ustawiac na 3 mimo ze z tylu nikt nie siedzi... Poza tym mam wrazenie ze swieca mi zbyt w prawa strone przez co slabiej widac droge... Na badaniu technicznym stwierdzil tylko ze jest nieco za wysoko ale jak skrecilem regulator to juz ok. Natomiast o swieceniu zbytnio na boki nie mowil nic.
Jak ktos posiada info co i jak sie reguluje to bede wdzieczny a jak nie to trzeba bedzie eksperymentowac
PozdrawiamThe 1st. - EJ9
The 2nd. - ES7
The 3rd. - FD7
The 4th. - CU2
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
Comment
Comment