Witam, posiadam Honda Civic VI 96r. 1,4 is. I moj problem jest taki ze honde mam juz ponad rok i wszystkie glosniki głośniki działały az do teraz tak przy okazji spaliło mi sie radio i kupiłem nowe ale głośniki nadal nie działają radio sobie chodzi normalnie. Co może być przyczyną? Patrzyłem na kable izolowalem wszystko nic nie jest przerwane.. Dziekuje za pomoc.
Koniecznie przeczytaj Regulamin bo od razu widać że go pominąłeś! Masz grube niezgodności z pkt 2- pierwszy wpis! 3- wyszukiwarka, 5- zakaz pisania w tytule słów "Problem" oraz pisownia w języku polskim. Są tu pewne zasady i trzeba ich przestrzegać! Za dużo jak na pierwsze wejście!
(tytuł zmieniłem).
Nie kasuję tematu wyłącznie dlatego że kolega m26 poświęcił swój czas na odpowiedź.
Koniecznie przeczytaj Regulamin bo od razu widać że go pominąłeś! Masz grube niezgodności z pkt 2- pierwszy wpis! 3- wyszukiwarka, 5- zakaz pisania w tytule słów "Problem" oraz pisownia w języku polskim. Są tu pewne zasady i trzeba ich przestrzegać! Za dużo jak na pierwsze wejście!
(tytuł zmieniłem).
Nie kasuję tematu wyłącznie dlatego że kolega m26 poświęcił swój czas na odpowiedź.
Comment