Witam czy civic 6gen ma kontrolke zamknięcia drzwi? zauwazyłem gdy nie zamkne bagaznika pali sie kontrolka , czy nie powinna palic sie tez przy niedomknietych drzwiach? zauwazylem ze sa tam przy drzwiach czujniki ale niewiem czy nie sa to tylko od oswietlenia wnetrza . prosze o szybka odpowiedz jesli jest to musze to jtro zdiagnozowac pozdrawiam,
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Czujnik od drzwi. Pytanko.
Collapse
X
-
Zamieszczone przez michalej9 Zobacz postaczy nie powinna palic sie tez przy niedomknietych drzwiach?Kierownik Działu Diesla
-
poczytalem troche w necie , znalazłem taka serwisówke i wychodzi na to ze jest tam tylko kontrolka niedomknietego bagaznika. Z drugiej strony troche smieszne ze jest czujnik od bagaznika a nie ma od drzwi.. no chyba ze jest to ta jedna kontrolkaa od drzwi co i od bagaznika.. ale wyczytalem wyraznie ze tylko od bagaznika wiec dziwne. no coz bywa. moze ktos jescze mi powie kto ma szosteczke.
Comment
-
miałem 3D, ale "zabij" nie pamiętam dawno to było (mogę się mylić) możliwe że tak jest że kontrolka tylko dla otwartego bagażnika. Uznali w fabryce że 2 drzwi to nie potrzeba o tym meldować na tablicy. Poczekamy niech ktoś kto ma obecnie 3D napisze.Kierownik Działu Diesla
Comment
-
tez mi sie tak wydaje dzis sie przyjrzałem tej kontrolce otwarcia bagaznika, jest tam wyraznie wyrózniona tylko klapa bagaznika .. wiec dziwne byloby zeby to bylo tez od drzwi. Tak jak mowisz uznali ze tylko para drzwi wiec niewazne . no ale moze ktos sie wypowie.
Comment
Comment