Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Żarówki Honda Civic VI EJ9

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Żarówki Honda Civic VI EJ9

Cześć.

Może mi ktoś doradzić w zakupie żarówek, chciałbym zakupić żarówki które już od dłuższego czasu mam na oku jednak nie bardzo jestem pewien zakupu, nie wiem czy spasują do mojej Hondy Civic VI EJ9 1.4 iS 99r
    Wypatrzyłem sobie takie https://www.modified.pl/tungsram-meg...4-zarowki.html , nie są ani drogie ani podobno złe, gdyż czytałem wielokrotnie na forach od nośnie tych żarówek.
    Może ktoś będzie wiedział tu czy takie żarówki spasują do mojej hondy ?

Druga sprawa, nie chcę zakładać kolejnego tematu, zapytam tu, czy ktoś zakładał w swojej hondzie Short shifter ?.

Tungsramy ssa bardzo fajne sam mam od niedawna i na chwile obecna moge powiedziec ze swieca duzo lepiej niz wczesniejsze. A mialem:

1. Osram night breaker - dramat moze i dobrze swiecily ale jedna padla po 3 a druga po 4 miesiacach.
    2. Bosma Blue Laser - nie najgorsze ale w nocy i deszczy bardzo slabo widzialem.
    3. jakies no-name z marketu to tez bez szalu.

Obecnie mam tungsramy +120 i sa super.

Mozesz spokojnie kupowac. Bedziesz zadowolony. Z tego co wiem to maja je rowniez inni forumowicze i sobie chwala.
    The 1st. - EJ9
    The 2nd. - ES7
    The 3rd. - FD7
    The 4th. - CU2
    ------------------------------------------------------------------

Comment

super to sobie dziś może kupię albo na allegro, albo może w Carrefour chociaż nie wiem czy w Carrefour będą gdzieś na zakopiańskiej w Krakowie.

Comment

W markecie raczej nie dostaniesz predzej na stacji benzynowej albo w motoryzacyjnym. Ale na allegro chyba taniej wyjdzie.
        The 1st. - EJ9
        The 2nd. - ES7
        The 3rd. - FD7
        The 4th. - CU2

Comment

dzięki za pomoc, u nas w Myślenicach jest kilka motoryzacyjnych sklepów więc dziś się zaopatrzę w nowe żarówki myślę.

Comment

Working...
          X