Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Civic 2001 Podświetlanie zegarów !

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Civic 2001 Podświetlanie zegarów !

Jak dostać sie do żarówek podświetlających zegary?

Nikomu nie przepaliły się żarówki w podświetlaniu licznika? Nikt nie wie jak sie tam dostać aby nic nie połamać? Kurcze musze metodą prób i błędów dochodzić jak to zrobić? Ludzie no napusz że ktoś. Po co wyłamywac otwarte drzwi. Resztę żarówek czyli: konsola środkowa, podśiwetlanie popielniczki i sterowania światłami mogę opisac bo zmieniałem na diody. Lub podam link do opisu jak sie tam dostać ? Ludzie po co to forum?
    Last edited by BeatleJohn; 22-01-2009, 10:28.

Kolego szczerze chyba nikt tego nie robił.
    Ja serio rozejrzalem sie po forum i po innych znanych mi tematach - jak bym cos znalazl to wierz mi , podrzucil bym Ci.

Pozdrawiam

Comment

nie panikuj tylko poszukaj
      temat ten był i jest na forum i jet widoczny jak BYK

Comment

Sproket30 jak jesteś tak dobrze poinformowany to zasadą jest żeby udzielać tu pomocy - więc wrzuć tu to info które znalazłeś - jeśli tego nie zrobisz, to Twój powyższy post raczej zostanie potraktowany jako ... spam, albo po prostu czyste cwaniactwo.

Comment

nie martwię się o zbanowanie przez moderatora ani też nie jestem cwaniakiem
          nie jestem również tak dobrze poinformowany
          myślę ,że zanim wykrzyczy się "ludzie po co to forum?" należało by poszukać ...to tyle
          a podpowiedź Krzysztof1969 dostał na prv.
          Last edited by Gość; 21-01-2009, 23:47.

Comment

Fajnie dzięki ale to nie to !!! V-generacja mnie nie interesuje! Wyraźnie napisałem 2001-2005 Honda Civic 5D No i ja nie chcę zmineniać a wymienić ponieważ się przepaliła jedna żaróweczka. Nie wiem tylko jak się dostać do licznika i o to właśnie pytam.

A pod tym linkiem demontaż konsoli środkowej wraz z opisami.

I jeszcze jeden opis dodany przezemnie

Last edited by Krzysztof1969; 22-01-2009, 17:17.

Comment

Hahahahaha

Sproket30... Bez komentarza

Comment

Ha ha ha ha
                masz ubytek w lewej trójce ))))))))

Comment

Ludzie...?!

Comment

Witam
                    Co do demontażu zegarów w twoim Civicu to:
                    1- demontujesz czarną plastikową osłonę zegarów - trzyma się ona na zatrzaskach (żadnych śrub)- trzeba dobrze chwycić dolną część osłony i pociągnąć do siebie uważając na zatrzaski,
                    2- musisz mieć 2 śrubokręty krzyżakowe jeden dłuższy do demontażu 2 dolnych śrub i jeden krótszy do demontażu jednej górnej śruby,
                    3- po odkręceniu śrub przechylasz zegary do siebie i odpinasz 2 wtyczki,
                    4- dokładnie za zegarami masz swoje lampki od poświetlenia- żaróweczki są w czarnych obudowach i mają oznaczenie: 12V 1,2W
                    Powodzenia

Comment

Working...
                    X