Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Brak świateł postojowych tył ??

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Brak świateł postojowych tył ??

Witam.Nie mam świateł postojowych z tyłu co mam robić .Dodam iż kierunki działają oraz światła od hamowania też.
    Proszę o jakieś wskazówki .Pozdrawiam

Witaj. Już w listopadzie ub. roku Rambo7 prosił o zapoznanie Się z Regulaminem. Zarówno w sprawie przywitania, jak i ogólnie poruszania Się po Forum.
    Last edited by syriuszteam; 20-01-2014, 14:01.

sprawdzić żarówki bezpieczniki na początek

Comment

Bezpieczniki sprawdzone pod maska i pod kierownicą, poza tym żarówki są ok i sprawdzony również przełącznik koło kierownicy.Problem dalej istnieje czy ktoś miał coś podobnego ???? Byłam u znajomego elektryka coś zasugerował że to jakiś sterownik od komputera pod kierownicą .Co o tym myślicie czy dać mu grzebać dalej ?? Pozdrawiam

Comment

Zamieszczone przez Katinaj07 Zobacz posta
        że to jakiś sterownik od komputera pod kierownicą
        Myślę że zbyt daleko Się zagalopował w ocenie funkcji "komputera". Steruje i owszem, ale raczej nie oświetleniem zewnętrznym, więc nie wiem co miał na myśli tak mówiąc ?
        Mam w związku z tym pytanie, czy inne elementy oświetlenia działają, a szczególnie podświetlenie wskaźników i tablicy rejestracyjnej z tyłu ?

Comment

Sprawdź żarówki,zapewne masz dwuwłóknowe (stop i postojowe razem),mogły się przepalić tylko postojowe.

Comment

Working...
          X