Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

swatła krótkie mijania drogowe przekaźnik?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• swatła krótkie mijania drogowe przekaźnik?

Witam Panowie potrzebuje zlokalizowac miejsce zamontowanego przekaźnika do swiateł mijania drogowych w Civicu VI EJ9
    bo jest zjawisko tego typu ,że światła krótkie,mijania swieca bardzo słabo dla przykładu,tak jak bym były skrecone na potencjometrze,nie da sie na nich jeździc i delikatnie podswietlona jest kontrolka
    na desce od swiateł drogowych mijania ,a po właczeniu długich drogowych swieca normalnie

wiec sprobowałbym podniec na chwile przekaznik tylko lmusze wiedziec gdzie on jest jak to nie pomoze to pająk?

miał ktos moze podobne problemy co było przyczyną?

Też poszukuje umiejscowienia tego przekaźnika , tylko że u mnie jest sytuacja że długie nie załączają się na stałe . mogę tylko mrugnąć....

Comment

Sprawdź może, czy łączy Ci na kostce przy żarówce. Ja miałem podobną sytuację, tyle, że nie świeciła mi kontrolka od świateł (bo jej nie mam xD). Okazało się, że kostka przy żarówce jest mocno przypalona i nie łączyła. Wymieniłem na nową (kosztowała kilka złotych) i jest w porządku.

Zamieszczone przez Jumis Zobacz posta
      Też poszukuje umiejscowienia tego przekaźnika , tylko że u mnie jest sytuacja że długie nie załączają się na stałe . mogę tylko mrugnąć....
      Obstawiałbym, że może w pająku jakaś zapadka po prostu nie "przytrzymuje" włącznika.
      Last edited by qzyck; 16-02-2014, 21:40.

Comment

A nie ma do tego przekaźnika?

Comment

jak patrzyłem teraz w książce "Sam naprawiam" to nie znalazłem tam w opisie przekaźników żadnego od świateł :/ a może jest wbudowany w pająku?

Comment

Working...
          X