Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

potrzebny mechanik do hani z okolic Grójca

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• potrzebny mechanik do hani z okolic Grójca

witam mam honde VI generacji 1997 rok, potrzebuję ją podłączyć pod kompa, wywala mi czek i samochód gaśnie, wstawiałem nowy silnik d14a8 hania niebyła podłączana pod kąpa po wstawieniu a ostatnio robiłem alarm i też odłączony był akumulator i głupieje teraz, trzeba też ustawić sonde bo chla i zresetować mapy paliwowe i usunąć błędy, szukam kogoś kto się zna na Hondach i ma kompa do tego modelu z okolic Grójca Mszczonowa albo Góry Kalwari, a jak nie to nawet z Wawy już... pilne... z góry wielkie dzięki

Zanim podepniesz się pod komputer to poczytaj o samodiagnostyce. Na forum jest o tym pisane wiele razy. Zrobisz odczyt sczytasz kody błędów i będziesz wiedział co w trawie piszczy.

Ps. pierwszy post powinien się znaleźć w dziale powitalnym.
    The 1st. - EJ9
    The 2nd. - ES7
    The 3rd. - FD7
    The 4th. - CU2
    ------------------------------------------------------------------

Comment

Zanim podepniesz się pod komputer to poczytaj o samodiagnostyce. Na forum jest o tym pisane wiele razy. Zrobisz odczyt sczytasz kody błędów i będziesz wiedział co w trawie piszczy.

Ps. pierwszy post powinien się znaleźć w dziale powitalnym.
      The 1st. - EJ9
      The 2nd. - ES7
      The 3rd. - FD7
      The 4th. - CU2

Comment

dzięki, już zrobiłem, błędów niemam, niemiga mi czek, wina lezy po stronie aparatu zapłonowego najprawdopodobniej gazownik coś rozwalił jak kombinował z gazem, zamykam temat

Comment

Working...
        X