Witam, od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem hondy civic ej9. Pierwszą rzeczą, której od razu mi brakowało był centralny zamek z pilotem. Tak też kupiłem na alledrogo zestaw https://www.allegro.pl/sho...tem=2604865418. Wszystko niby cacy, otwiera,zamyka. Ale jest jedno ale, które wyszło dzisiaj popołudniu. Zamek montowałem w zeszły weekend, nie zajmowałem się kierunkami bo nie miałem diód prostowniczych. Dzisiaj je kupiłem i zabrałem się za podłączenie. Najpierw oczywiście troszkę namęczyłem się z wyciąganiem kabli od kierunków z kostki. Potem wyjąłem centralke z wiązką kabli i ku mojemu zdziwieniu nie ma tam kabli do migaczy. Został tylko kabel biały i brązowy, (od zaryglowania i odryglowania). Tak teraz przyszedłem do domu i przeglądam strony co by tu zrobić. Nasuwa mi się jedna myśl, kupiłem zestaw z 4 siłownikami, a cif jest 2 drzwiowy, tak też zostały mi 2 wiązki (zielony i niebieski kabel). Czy zdało by to egzamin jakbym podpiął kierunki do tych kabli - zielonego i niebieskiego?
Pozdrawiam
Pierwszego posta powinieneś zamieścić w dziale powitań "Przedstaw się"
Pozdrawiam
Pierwszego posta powinieneś zamieścić w dziale powitań "Przedstaw się"
Comment