Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Oświetlenie podłogi - Problem

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Oświetlenie podłogi - Problem

Witam Wszystkich Jestem tu nowy i liczę na Wasza pomoc, to tak w roli wstępu.

kupiłem honde civic 1.4i (EJ9) i chciałbym założyć podświetlanie podłogi przy otwieraniu drzwi. Kłopot polega na tym, że kompletnie nie mam pojęcia jaki i gdzie podłączyć kabelki od noeonu... Czy ktos może mi pomóc???

Z góry dziękuje za odpowiedzi

to styków żarówki u góry w podufitce ja tak mam i poprowadzisz kabel pod podsufitka i bocznym słupkiem przednim on sie sciaga

Comment

tylko uwazaj przy podpinaniu kabli bo jak zrobisz zwarcie to moze spalic Ci się jakaś ściezka w module z tyłu skrzynki bezpieczników (ja tak miałem i mechanik-zdzierca za znalezienie usterki i naprawę wziął dwie stówy) :/

Comment

Dobra dzieki chłopaki jednak forum wymiata dziękuje bardzo za odpowiedzi

Comment

a ja mam u siebie ze jak mam zgaszona lampke na górze to przy otwarciu drzwi podświetlanie w nogach sie zapala które drzwi otworzę tam się swieci a jak lampka ustawiona na środku to wtedy się i lampka zapala myślę że to najlepsze rozwiązanie

Comment

To bys powiedział jak to zrobić? To byłoby o niebo lepsze rozwiązanie:-D

Comment

hmm... musisz troche wymodzić będą potrzebne Ci dwie diody do tego. Jutro zerknę u siebie jak to mam podłączone bo nie pamiętam teraz które to kable i napisze

Comment

Dobra dzięki wielkie:-D podaj najlepiej caly schemat:-D

Comment

Working...
                X