Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Alternator

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Alternator

Witam, prawdopodobnie padł mi alternator, zaświeciła się czerwona kontrolka no i w końcu akumulator padł :-( planuje kupić używany, może zna ktoś strony poza allegro gdzie go dostane?

Zerknij tu: https://www.civicforum.pl/forums/197...LEPY-WARSZTATY
    zwróć uwagę na części u Ralfa.
    Życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem...

Comment

na necie znajdziesz bez problemu w dobrej cenie

Comment

Ja kupowałem u Ralfa jeśli dobrze pamiętam dałem 100PLN z przesyłka. Juz półtora roku śmiga jak ta lala (odpukać w puste).

Także, jak Remek mogę polecić części u Ralfa. ma dobre używki w dobrych cenach.
        The 1st. - EJ9
        The 2nd. - ES7
        The 3rd. - FD7
        The 4th. - CU2
        ------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------

Comment

sprawa alternatora juz rozwiazana, postanowilem zrobic stary (szczotki, lozyska) i wyszlo mi 90zł wiec tragedii niema

teraz mam inny problem, niewiem czy dobrze kminie ale chyba zawiesza mi sie stacyjka (kostka?) jak przekrecam kluczyk do pojawienia sie kontrolek i dalej chcem odpalic to nic sie nie dzieje krece tak kilka razy no i czasami zalapie i odpala ale przewaznie konczy sie to odpalaniem auta na pych

Comment

Dobrze że regenerowałeś, przynajmniej wiesz co masz i w jakim stanie

Zamieszczone przez kuchar1987 Zobacz posta
            przewaznie konczy sie to odpalaniem auta na pych
            A rozrząd chcesz mieć do roboty?! Samochodów z paskiem nie odpala się ma pych. 9 razy się uda za 10 już nie.

Co do stacyjki, spróbuj wyczyścić kluczyk, i czymś psiknąć do środka.
            - Stuk! Puk!
            - Kto tam?
            - Panewka!

--- Moje 5D ---

Comment

Working...
            X