Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Problem z ldiodami LED

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Problem z ldiodami LED

Witam,zatsnawiam sie jakie żarówki ledowe wejdą z tyłu zamist 4 tych zwykłych..

czy takie będą pasowały ?

witam w świecie bez pojęcia
    ledy z aukcji nadają się co najwyżej do postojówek. do tylnych lamp żaden z ledów nie podejdzie.
    a nawet jeśli znajdziesz ledowe zamienniki tylnych żarówek dwuwłóknowych to efekt będzie gorzej niż tragedia .....
    bobra rada : mając standardowe lampy nie kombinuj z ledami
    Last edited by Avenger85; 15-09-2012, 01:44.
    Civic VTi B18C4 182 HP

Comment

kurcze nie dopisalem,to maja byc do deski rozdzielczej z tyłu 4szt..beda dobre?

Comment

Take ledy szybko Ci sie przepala i zaczną albo migac, albo w ogole przestana swiecic. Ja w swojej Hondzie wywalilem stare zarowki i podkleilem moduly led. Duzo lepszy efekt i przez cale 3 lata dokad mialem auto nie zawiodly mnie ani razu w przeciwienstwie do poprzednich ledow. Poszukaj tematu, bop gdzies juz to opisywalem.
        Jeden z postó znalezionych w wyszukiwarce -> https://www.civicforum.pl/showthread...ht=modu%C5%82y
        Last edited by Sebulerbin; 15-09-2012, 11:33.

Comment

Ale nie odpowiedziales na moje pytanko to nie sa zwykle led zarowka,to z takiego czegos jak pasek SMD jest tylko ze na wcisk.I moje pytanie czy to bedzie pasowalo zamiast tych 4 z tylu zegarow?
          i czym mozna zdrapywac farbe z zegarow?

Comment

Będą pasowały, zwykły rozpuszczalnik poradzi sobie z farbą na wskazówkach!!
            Ps. opcja szukaj się kłania, temat powielany wielokrotnie.
            zamykam

Comment

Working...
            X