Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

podświetlenie zegarka

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• podświetlenie zegarka

czesc koledzy ostatnio wyciagalem radio z samochodu zeby zobaczyc jaka jest kostka i po wsadzeniu go z powrotem nie dziala mi podswietlenie zegarka czy jest jakis przewod ktory odpowiada za jego podswietlenie?

no dobra ale w czym,nie napisałes jaki model nadwozia,mogła kostka sie ssunąć ale to mało możliwe lu jakis przeo sie wypiął ,sprawdż też może sie bezpiecznik spalił

Comment

model civic 1.4 mb2

Comment

W okolicach radia przechodzi przewód "zasilająco-podświetlający" zegarka.Przy ponownym montażu radia mogłeś zaczepić i przewód się wypiął.
        Biorąc pod uwagę to,że wtyczka zegarka ma zatrzask zabezpieczający-sprawdż żaróweczkę podświetlenia.
        ビートル ジョン

Comment

rzeczywiscie wymiana zarowki pomogla stara sie spalila wymiana bardzo prosta 5 minut roboty i dziala

Comment

a jak ja wymienic?? gdzie ona sie znajduhe ;>??

no i zrobilem tak jak bylo napisane w innym poscie zeby wyciagnac radio i ten metalowy uchwyt trzymajacy radio i faktycznie dostalem sie do zegarka ale jest problem tam zadnej zaroweczki nie ma:P hmmmm nie ma nawet miejsca zeby ja zalozyc hmm jak inaczej moge podswiettlic zegar ;>?? bo nie widze w ncy ktora godzina:P
            Last edited by BeatleJohn; 09-01-2009, 14:38. Powód: edit

Comment

Musi być miejsce z tyłu zegarka na żarówkę.Pewnie poprzednikowi się spaliła i wyjął całkiem.Zdemontuj osłonę tunelu (opis na forum) i spokojnie wymienisz.
              ビートル ジョン

Comment

nie ma no wydarlem caly zegarek jest on taki w takiej bialejj oslance ktora trzyma go na takich zaczepach zeby nie wypadl wyciagnolem z ta oslanka sciagnolem ja i nic niema

wybacz mojawina byla:tylko nie wiedzialem nigdy takeij i dlatego :P przekrecile wyciagnolem zobaczylem ze spalona i pojechalem z nia do sklepu pan poszperal i kupilem 2 takei za 2 zl sztuka:P no i zegarek swieci sie ladnie
                Last edited by BeatleJohn; 10-01-2009, 14:56. Powód: edit

Comment

Working...
                X