Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zielona lampka Immobiliser mruga

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• zielona lampka Immobiliser mruga

Witam wszystkich jest to mój pierwszy temat a raczej problem mam Hanię z 98r. benzyna+LPG i od pewnego czasu po wyłączeniu silnika mruga mi zielona lampka Immobiliser i równocześnie słyszę takie piknięcia pik,pik sekunda przerwy pik,pik sekunda przerwy pik,pik dodam że z odpaleniem nie mam żadnych problemów i sprawdzałem już drugi kluczyk i jest to samo pikanie może znajdzie się ktoś na forum co miał taki problem i byłby mi w stanie pomóc pozdrawiam wszystkich i życzę wesołych świąt

Witam, u mnie po wylaczeniu silnika miga 3 razy,ale nic nie pika...pozdro

Comment

U mnie jest tak samo nie ma sie czy przejmowac

Comment

Zamieszczone przez onz30 Zobacz posta
        Witam wszystkich jest to mój pierwszy temat a raczej problem mam Hanię z 98r. benzyna+LPG i od pewnego czasu po wyłączeniu silnika mruga mi zielona lampka Immobiliser i równocześnie słyszę takie piknięcia pik,pik sekunda przerwy pik,pik sekunda przerwy pik,pik dodam że z odpaleniem nie mam żadnych problemów i sprawdzałem już drugi kluczyk i jest to samo pikanie może znajdzie się ktoś na forum co miał taki problem i byłby mi w stanie pomóc pozdrawiam wszystkich i życzę wesołych świąt
        jest tak jak u mnie i nie przejmuj się tym pikaniem tak ta hania ma

Comment

ja niemam czegos takiego ...........

Comment

U mnie jest i po odpaleniu mrygnie ze 2 razy-czyli w normie.
            ビートル ジョン

Comment

U mnie też mruga ale po wyłąszeniu silnikia ale pik,pik nie robi

Comment

u mnie raz pik i nie mruga,zalezy kto jaki ma imob.

Comment

Pikanie jest związane z radiem. Ja mam radio sony i to taki alarm jak przy światłach. Jak nie zgasisz świateł a zgasisz silnik i otworzysz drzwi to jest dźwięk żeby zgasić światła takie przypomnienie a to pikanie to przypomnienie że został panel w radio zanim zgasisz silnik odłącz panel od radia i dopiero zgaś silnik pikania nie będzie. Po prostu to przypomnienie żebyś zabierał panel od radia jak wysiadasz żeby Ci nie ukradli. Swoją drogą ciekawe rozwiązanie.

Comment

U mnie tez miga ale po wylaczeniu ale nie pika

Comment

u mnie tez piknie i mrugnie ze 3 razy
                      1.4 iS 90 KM 1998 r. 3d

Comment

związane z radiem. tez mam sony, i też pika jeśli panel włożony, pozdro
                        http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=10232&page=2

Comment

Working...
                        X