Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Silniczek spryskiwacza

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Silniczek spryskiwacza

Witam wszystkich.
    Mam takie pytanko, czy moze mi ktos powiedziec gdzie znajduje sie silniczek spryskiwasza przedniej szyby w wersji 5d i czy mozliwe ze zamarzl (zalany byl tanim plynem do -20) bo wczoraj jeszcze chodzil?

Silniczek jest prawdopodobnie w tylnej klapie u dołu za czarnym plastikiem od wewnętrznej strony.Zdejmiesz plastik i zobaczysz.

Edit :
    Mój błąd.Tam znajduje się silniczek od tylnej wycieraczki.
    Last edited by zunio; 24-12-2008, 22:17.

Comment

Ale mi chodzi o silniczek spryskiwacza przedniej szyby.

Comment

Zamieszczone przez Popa Zobacz posta
        Witam wszystkich.
        Mam takie pytanko, czy moze mi ktos powiedziec gdzie znajduje sie silniczek spryskiwasza przedniej szyby w wersji 5d i czy mozliwe ze zamarzl (zalany byl tanim plynem do -20) bo wczoraj jeszcze chodzil?
        może przy odrobinie szczescia go nie wywaliło,powinien byc przy zbiorniczku na plyn

Comment

Mam taka nadzieje bo nie usmiecha mi sie go wymieniac.

Comment

spoko,używki sa po 20-30 zł

Comment

Pompka przedniego i lylnego spryskiwacza jest przy zbiorniczku płynu.Zanim zaczniesz wymieniać,sprawdż,czy chodzi tylnia.Może przy przedniej wystarczy poprawić konektory?Przecież nie było takiego mrozu.....
              ビートル ジョン

Comment

Tylnia chodzi. Mozliwe jest to zeby z dnia na dzien przestala dzialac?

Comment

Miałem tak w R19-z dnia na dzień.Wymontowałem,przedmuchałem,przepłukałem,popr awiłem styk i hulało do dnia sprzedaży.

co jest?edytuję i ten sam błąd....
                  Last edited by BeatleJohn; 24-12-2008, 20:22.
                  ビートル ジョン

Comment

Working...
                  X