Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Langeford + centralny zamek - wysiadły piloty

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Langeford + centralny zamek - wysiadły piloty

Witam, wczoraj natrafiłem na ciekawy problem Civic VIgen stał sobie dwa/trzy dni nie uruchamiany, podchodzę do niego i pilot nie działa (ani jeden ani drugi). Otworzyłem drzwi z kluczyka, włączyła się syrena, szybko otworzyłem maskę i przekręciłem kluczyk do syreny żeby przestało wyć. Niestety samochód się nie chciał odpalić, więc próbowałem podłączyć się kablami do drugiego samochodu (myślałem że akumulator wysiadł), dalej nie udało się nic odpalić. Na popych też nie poszło. Później jeszcze raz wszystko zamknąłem alarm się uspokoił i jeszcze raz podłączyłem się do drugiego samochodu po chwili jakoś udało się otworzyć samochód z pilota. Przejechałem się kawałek żeby naładować akumulator zostawiam samochód a ten nie chce się zamknąć z pilota, lampka imobilizera też przestała migać więc zamknąłem z klucza. Ma ktoś jakiś pomysł co się mogło stać ? Dodam że baterie w pilotach na pewno sprawne. Jak trzymam przyciski to świeci się na nich dioda, jednak samochód wogóle nie reaguje :/ Czytałem w instrukcji że można je przeprogramować naciskając 6x przycisk ale nic z tego. Alarm to Langeford 113/110 (tak pisze na instrukcji).

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Wrzucam też zdjęcie pilota. Dodam że ciężko powiedziec czy to wina akumulatora bo wszystko w środku działało szyby ogrzewanie światła. Mógł nie odpalić przez imoblizer ale czemu piloty przestały działać ?Pozdrawiam
    w

Jeśli ktoś miałby podobny problem - włożyłem kluczyk do stacyjki i wcisnąłem 6x górny przycisk - wszystko działa zobaczymy jak długo. Pozdrawiam

Comment

Working...
    X