Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zegarek zwariował...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• zegarek zwariował...

witam dzis rozebrałem zegarek w celu usunięcia w nim złotej foli dla uzyskania lepszego światła.. po zmontowaniu go i podłaczeniu zaczał pokazywac kosmiczne cyfry typu 45:38 i odwrotnie... i cały czas cyfry się zmieniaja.. co to moze byc??

ales c hłopie przekombinował z tą foliąąą a co Ci niby to da Nie wiem czy to ci pomoze ale ja raz upaliłem bezpiecznik przy zakladaniu radia i do dzis nie da sie ustawiać godziny Ktoś mi tu na forum mowił ze jakieś mikrostyki sie popaliły bo on działa ale godziny sie nie da zmieniac \wiec u ciebie jest coś podobnego pewnie... bo jak nim skrobałeś to cos go uszkodziło ; moze mu sie polepszy : ale raczej tylko wymiana

\a tak wogole to dobra zarówka z diodą smd wyciśnie na max światło a \ty przykombinowałeś moze restet kompa

Comment

juz zrobiłem.. odwrotnie wyswietlacz był wsadzony... a ta foli duzo daje bo teraz zegarek jest bardzo czytelny....

Comment

dziwne ze odwrotnie sie dało bo tam jest zatrzask \ale w sumie \dobrze ze dziala

Comment

natomiast mam teraz problem z przełącznikiem od świateł awaryjnych... tam jest z boku jakas spręzynka i ona cos mi szwankuje i poprostu awaryjnę sie nie załączają musze trzymac przycisk ;/

Comment

Zakładaj nowy temat-albo zegarek albo przełącznik
            ビートル ジョン

Comment

Working...
            X