Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czujnik paliwa

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Czujnik paliwa

Witam mam pytanie czy po odłączeniu akumulatora przez godzinę czujnik nadal pokazuje stan paliwa czy powinien opaść na zero?

W 6 generacji civica jest pływak bodajże w każdym modelu.

Comment

Kolego Pain, źle odpowiedziałeś na pytanie, bo kolega tomasz pytał o to czy po odłączeniu aku wskazówka paliwa opadnie na zero czy nie. Moim zdaniem będzie się utrzymywać dalej. (chyba że to ja coś źle zrozumiałem :P)
      http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20434 <----- Moja była srebrna strzała

Comment

tomos to chciałem wiedzieć problemy mam z tankowaniem paliwa do połowy baku paliwo leci jakoś z pistoletu jednak po połowie nieda się tankować dalej wybija pistolet co chwila

Comment

sprobuj przekrecic pistolet na bok u mnie jest podobnie nawet przy pustym baku pistolet odbija co chwila lecz gdy przekrecisz go na bok paliwo leci bez przeszkod

Comment

Mi bardziej chodziło że to nie jest sterowne elektronicznie więc np po przekręceniu kluczyka nie opadnie wskazówka

Comment

tomciur ciekawa rada spróbuję...

Comment

Zależy na jakiej stacji tankujesz, ale staraj się nie cały wkładać tylko oprzyj go na tym złamaniu i leci do pełna bez kłopotu, tylko patrz czasami czy nie wylatuje. Bądź taktyka z odwróconym pistoletem też działa

Comment

Ja mam tak samo...na początku kur** mnie brała, ale obracam pistolet i leci do pełna.

Comment

Working...
                  X