Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Radio: SCOTT XRB 300

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Radio: SCOTT XRB 300

Witam.
    Na allegro znalazłem taki model radyjka:

Czy ktoś z Was go używał? Widział? Testowa? Bawił się nim? Albo może coś konkretnego o nim powiedzieć? Warto go kupić?

A tak w ogóle to jakie radio polecacie do 300 zł (nowe, podświetlenie czerwone lub pomarańczowe, rds, usb albo slot na kartę pamięci, CD, i fajnie jakby miał bluetooth ale wiem że w tym przedziale cenowym to ciężko będzie dostać z bluetoothem)

Pozdrawiam i czekam na propozycje.

Ja mam u siebie zamontowanego Soniaka CDX-GT35U i jestem zadowolony. Ma masę funkcji, włącznie z możliwością podpięcia subwoofera. Jest nieco mocniejsze w porównaniu z tym co pokazałeś (4x 45W) dzięki czemu możesz dać mocniejsze głośniki. Wg mnie wybieraj spośród znanych producentów - dobry serwis i pewność że radio ma dobrą jakość. Nie podniecaj się też funkcjami typu BT bo od tego ważniejsze jest to jak radio znosi skoki napięcia, temperaturę, czy ma system przeciwwstrząsowy i dobrą jakość przetwarzania sygnału. Pamiętaj im więcej radio ma funkcji tym więcej może się zjeb.. zepsuć.
    http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20434 <----- Moja była srebrna strzała

Comment

Dzięki wielkie. Znalazłem kilka innych fajnych z wyglądu. Ale nie znam się nic na radiach samochodowych, to czy mógłby mi ktoś napisać które z poniższych jest najlepsze i ewentualnie dlaczego.

KENWOOD KDC-W4047

Kenwood KDC-415UR

PIONEER DEH-3300UB

Pioneer DEH-2300UB

P.S
      w najbliższym czasie nie zapowiada się nic na zmianę głośników, głośniki są prawdopodobnie seryjne.

Comment

Z tego co podałeś skłoniłbym się do któregoś z Kenwoodów Jakoś do Pioneera nie mam przekonania, chociaż też jest to solidna firma.
        http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20434 <----- Moja była srebrna strzała

Comment

zobacz radia firmy "DALCO" ładnie grają ale mają mało basu, pomijając fakt ze "DALCO" to przysłowiowa firma "KRZAK" to nawet ładnie gra i wcale dużo nie kosztuje
          Pozdrawiam

Comment

Wielkie dzięki. Ale jednak zostanę przy firmówkach, tak jak kolega pisał wyżej chyba wychodzi kupić lepiej taką i z gwarancją nie ma problemów i to że firmówka też jakoś tak lepiej w oku się robi. A DALCO popatrzę. Jak coś kupię to pochwalę się.

Comment

Working...
            X