Witam, Panowie potrzebuje porady co do akumulatora, mam Honde Civic Coupe (1.6 125KM) i nie wiem jaki akumulator do tego kupić... ? Obecnie jest w nim akumulator 12v 50ah 420A (firma nieznana) ale tak słabo kręci,że odkąd kupiłem auto to minimum 2x na miesiąc musze go ładować, a jak jeszcze podepne nowe radio to pada po 1 dniu używania radia... więc trzeba zmienić ... poczytałem co nie co i podobno nie każdy akumulator podejdzie do hondy , polecają mi ludzie Centre 12v 45ah 330 A myślicie,że jako nówka akumulator będzie się on dobrze sprawował ?
Drugą sprawą są kable zapłonowe i świecie, mam silnik D16Y7,więc szukać kabli zapłonowych pod ten silnik,czy mogą być też inne ? jakie ? , świecie to tam nie problem w sziku nawet kupie ... najbardziej mi właśnie zależy na tych kablach i świecach, więc prosze o porade.
Drugą sprawą są kable zapłonowe i świecie, mam silnik D16Y7,więc szukać kabli zapłonowych pod ten silnik,czy mogą być też inne ? jakie ? , świecie to tam nie problem w sziku nawet kupie ... najbardziej mi właśnie zależy na tych kablach i świecach, więc prosze o porade.
Comment