Witam . Mam Hanie 97 Vi 97 rok i mam pytanko. Otóz wielu moich kolegów dziwi to że pdczas pracy samochodu moge wyjąć kluczyki ze stacyjki bez przekracania i oczywiscie sillnik chodzi dalej a kluczyki mam w reku...Tak jest w każdej hondzie ..czy "tylko w mojej"...hhaa...od czego to zależy bo nie jest to na ogół spotykane...Pozdro...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Uszkodzona stacyjka
Collapse
X
-
-
Popraw trochę nazwę tematu, który na pewno był już poruszany. Oczywiście nie jest to normalne, bo kluczyk nie powinien dać się wyciągnąć, masz już zużytą stacyjkę.http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20434 <----- Moja była srebrna strzała
Comment
-
Spox dzieki za odpowiedzi...w tym przypadku należałoby jakoś specjalnie "reagować"? ..bo prawde mówiąc nie przeszkadza mi to za bardzo a wrecz czasami mozna zima samochod odpalic zamknac pójsc do sklepu zrobic zakupy - samochod nagrzany (np. sniegu już na szybach nie ma) i jechać do pracy. Po wyjeciu kluczyka też koła sie nie blokuja to chyba zadnego niebezpieczenstwa nie ma...
Comment
-
No tylko gorzej jak wypadnie ze stacyjki kluczyk a sa takie przypadki i będziesz chciał skręcić i zabezpieczy ci sie kierownica, bądź jak ci wypadnie podczas jazdynie życzę nikomu, a widziałem jak w pewnym cinkusiu wypada kluczyk na zakrętach bo kluczyk tak sie wyrobił
Comment
Comment