Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Uszkodzona stacyjka

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Uszkodzona stacyjka

Witam . Mam Hanie 97 Vi 97 rok i mam pytanko. Otóz wielu moich kolegów dziwi to że pdczas pracy samochodu moge wyjąć kluczyki ze stacyjki bez przekracania i oczywiscie sillnik chodzi dalej a kluczyki mam w reku...Tak jest w każdej hondzie ..czy "tylko w mojej"...hhaa...od czego to zależy bo nie jest to na ogół spotykane...Pozdro...
    Last edited by poverejay; 17-06-2011, 17:11.

nie jest tak w kazdej
    http://www.civicforum.pl/showthread....21817&p=131372

Comment

Popraw trochę nazwę tematu, który na pewno był już poruszany. Oczywiście nie jest to normalne, bo kluczyk nie powinien dać się wyciągnąć, masz już zużytą stacyjkę.
      http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20434 <----- Moja była srebrna strzała

Comment

Fabrycznie tego nie ma ale czasami tak się dzieje w hondach, kwestia zużycia/uszkodzenia czegoś tam w stacyjce.

Comment

Nie jest to normalne i tak jak pisali chlopaki powyżej masz uszkodzoną stacyjkę.

Comment

Spox dzieki za odpowiedzi...w tym przypadku należałoby jakoś specjalnie "reagować"? ..bo prawde mówiąc nie przeszkadza mi to za bardzo a wrecz czasami mozna zima samochod odpalic zamknac pójsc do sklepu zrobic zakupy - samochod nagrzany (np. sniegu już na szybach nie ma) i jechać do pracy. Po wyjeciu kluczyka też koła sie nie blokuja to chyba zadnego niebezpieczenstwa nie ma...

Comment

No tylko gorzej jak wypadnie ze stacyjki kluczyk a sa takie przypadki i będziesz chciał skręcić i zabezpieczy ci sie kierownica, bądź jak ci wypadnie podczas jazdy nie życzę nikomu, a widziałem jak w pewnym cinkusiu wypada kluczyk na zakrętach bo kluczyk tak sie wyrobił

Comment

będziesz chciał skręcić i zabezpieczy ci sie kierownica
                Pain - tak jak pisalem kierownicy nie zabezpiecza - sprawdzałem to juz - kluczyk wyjety a kierownicy nie blokuje...

Comment

A to nie ta technologia co kiedyś

Comment

Working...
                  X