Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Problem z działaniem tarcz Indiglo

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Problem z działaniem tarcz Indiglo

Zakupiłem sobie podświetlane tarcze Indiglo. Wszystko podłączone jak należy. Mam jednak problem z podłączeniem zasilania, zegary nie świecą. Załączam obrazek z zaznaczonymi miejscami w które próbowałem się podpiąć. W instrukcji jest napisane że najlepiej podpiąć się pod którąś żarówkę oświetlającą zegary. Proszę o pomoc , nie wiem co źle robię .

Honda Civic VI | 1997 r |3D| 1,4 i 90KM | szczęśliwy posiadacz

Może sie przyda https://www.civicforum.pl/showthread.php?t=9243
    ビートル ジョン

Comment

Dzięki. Widziałem to już.

Comment

Kolego ja swoje podlaczylem pod zaroweczk swiecacych od gory na przod tarcz warunkiem zeby wszystko ladnie swiecilo jest znalezienie plusa i minusa na sciezkach ktore prowadza do jednej z tych zaroweczek sa tam nawet niewielkie dziurki wiec idealnie kabelki mozna podlaczyc i lekko przylutowac jak bede mial dzis chwile to zobacze ktory biegun jak biegnie u mnie przy liczniku

Comment

ok, dzięki z góry

Comment

wiec tak ja mam kabelki wpiete od tylu do oprawki zaroweczki ktore swieca z przodu licznika od gory pierwszej od lewej strony gdy masz wkrecona oprawke to kabelek z gory to plus a dolny to minus u Ciebie powinno byc tak samo

Comment

Problem rozwiązany, okazało się że stabilizator napięcia jest padnięty. Dzięki wszystkim za pomoc

dodatkowe pytanie : co zrobić żeby wskazówki świeciły ? wystarczy dioda UV czy trzeba jakoś je pomalować ?
              Last edited by kakarotto1987; 22-04-2011, 10:52. Powód: dodatkowe pytanie

Comment

wskazowki trzeba pomalowac taka oto farbka https://moto.allegro.pl/farba-fluore...565173443.html do tego diody UV z gory i powinno byc dobrze, tez przymierzam sie do kupna tej farbki i zrobienia tej czynnosci jezeli bylbys pierwszy daj znac jaki jest efekt

Comment

Working...
                X