Pytanko dla bardziej dla zorientowanych. Gdy włączę klimę to czasem przycisk od jej załączania raz jest podświetlony na niebiesko raz nie . Od czego to zależy?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Niebieska dioda od klimy
Collapse
X
-
Zamieszczone przez mirasek Zobacz postaA czy za każdym razem włączasz nawiew razem z klimą?ビートル ジョン
Comment
-
BJ przeciez oryginalnie tam jest niebieskie swiatelko... Bardzo odroznia sie od resztyDziewczyna mowi ze "a takie turkusowe... szafirowe"
Dla mnie to jest niebieskie
I tutaj pytanie miraska jest jak najbardziej na miejscu.Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.
Comment
-
U mnie też jest niebieska żaróweczka, która być może już się kończy. A sama klima włącza się jak się puści nawiew i wciśnie A/C.http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20434 <----- Moja była srebrna strzała
Comment
-
Dokładnie, jest niebieskie podświetlenie a świeci gdy włącznik jest w pozycji załączonej (klima włączona) i jednocześnie włączony nawiew (bez włączonego nawiewu klima nie uruchomi się).
Comment
-
Zamieszczone przez face Zobacz postaU mnie w hb VI g made in japan jest zielone nie wiem skąd te wasze hondy przyjechały :P
Comment
-
Zamieszczone przez Tomo1 Zobacz postaod zawsze "zimne" oznaczane jest niebieskim a "gorące" czerwonym, nie wiem skąd u Ciebie wzięło się zielone
Comment
Comment