Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Niebieska dioda od klimy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Niebieska dioda od klimy

Pytanko dla bardziej dla zorientowanych. Gdy włączę klimę to czasem przycisk od jej załączania raz jest podświetlony na niebiesko raz nie . Od czego to zależy?

Pewnie ktos zmodził podświetlenie na niebieskie diodowe i teraz pokazuje że owa dioda jest na krańcach mozliwości (czytaj-do wymiany)
    ビートル ジョン

Comment

A czy za każdym razem włączasz nawiew razem z klimą?

Comment

Zamieszczone przez mirasek Zobacz posta
        A czy za każdym razem włączasz nawiew razem z klimą?
        A Ty czytasz uważnie ten temat?Odkąd to jest montowane fabryczne podświetlenie na niebiesko?
        ビートル ジョン

Comment

BJ przeciez oryginalnie tam jest niebieskie swiatelko... Bardzo odroznia sie od reszty Dziewczyna mowi ze "a takie turkusowe... szafirowe" Dla mnie to jest niebieskie

I tutaj pytanie miraska jest jak najbardziej na miejscu.
          Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
          Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

U mnie też jest niebieska żaróweczka, która być może już się kończy. A sama klima włącza się jak się puści nawiew i wciśnie A/C.
            http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20434 <----- Moja była srebrna strzała

Comment

Dokładnie, jest niebieskie podświetlenie a świeci gdy włącznik jest w pozycji załączonej (klima włączona) i jednocześnie włączony nawiew (bez włączonego nawiewu klima nie uruchomi się).
              Honda Civic MB2 2000r. liftback 5D. D16W4

http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20077

Comment

U mnie w hb VI g made in japan jest zielone nie wiem skąd te wasze hondy przyjechały :P

Comment

u mnie też jest niebieskie podświetlenie i nawet ostatnio wymieniałem te żaróweczki kupiłem w elektronicznym po 0,80zł a odnośnie zielonego podświetlenia FACE-MOJA HONDA JEST Z ANGLII- może to dlatego

Comment

Zamieszczone przez face Zobacz posta
                    U mnie w hb VI g made in japan jest zielone nie wiem skąd te wasze hondy przyjechały :P
                    od zawsze "zimne" oznaczane jest niebieskim a "gorące" czerwonym, nie wiem skąd u Ciebie wzięło się zielone
                    Honda Civic MB2 2000r. liftback 5D. D16W4

http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20077

Comment

Zamieszczone przez Tomo1 Zobacz posta
                      od zawsze "zimne" oznaczane jest niebieskim a "gorące" czerwonym, nie wiem skąd u Ciebie wzięło się zielone
                      No właśnie, te japońce mają niestety brzydki green light, a w angielkach jest ładne, niebieskie podświetlenie.

Comment

ja takze posiadam zielone podświetlenie od klimy (japoniec) i jakoś mnie to nie przeszkadza

Comment

U mnie w EJ9 również jest zielone, więc widocznie Japończyki miały takie właśnie

Comment

Working...
                          X