Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Centralny zamek Civic 98

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Centralny zamek Civic 98

Mam pytanko - co to może być? Gdy przymykam drzwi od strony kierowcy (tylko i wylacznie) słychać dzwiek zamykanego zamka centralnego ale sie nie zamyka. Otwieram szeroko znowu slychac, przymykam - znowu slychac. Jak zamkne dzrzwi i wcisne pilot to zamek dziala bez zarzutu ale dzwiek niby zamykanego zamka przy kazdym otwieraniu, przymykaniu jest denerwujacy. Miał ktos coś takiego lub może wie co to jest?

poluzowała ci sie kostka w dzwiach Jak uchylisz dzwi to leci gumowy wąż do tej kostki ( z kablami w środku) ściągnij tą gumową nakładkę przy dzwiach i tam masz kostke z kablami centralki głośników itp Trudny tam jest dostęp....

Comment

Dzięki ci bardzo juz dwa razy mi pomogłes.
      Pozdro

Ta kostka bardzo luźno siędzi i nie mam pomysłu jak ją usztywnić. Jak włoże to jest dobrze, kilka razy zamknę drzwi i znowu jest to samo, nie ma styku i głośnik też przestaje grać, jak się drzwi zamknie wtedy wszystko się dociska i jest dobrze. Jest jakis na to sposób?
      Last edited by Tomo1; 10-03-2011, 17:25.

Comment

moze jak bys zdjął boczek/tapicerke z dzwi i dosięgnął byś kostki od wewnętrznej strony ( najprawdopodobniej zdejmujać głośnik) to moze udało by ja sie docisnąć od wewnątrz i jakoś by wskoczyła na miejsce ( ale tam jest pierońsko trudny dostęp)

Comment

Working...
        X