Witam ponownie pisałem wczoraj o samodiagnostyce z błedem 3.wszystko rozumiem,ale teraz jest jeszcze lepszy dylemat.Po tej diagnostyce wyresetowałem kompa. odpaliłem wozik i wszystko cacy.Dzisiaj wstałem do pracy odpalam i nic. Kręci kręci i nie odpala za skarby świata. Sprawdziłem bezpieczniki wszystkie w porządku ,świece iskra jest na wszystkich, kontrolki po przekręceniu gasną oprócz oczywiście ładowania bo nie zapala.Zrobiłem jeszcz raz samodiagnostyke Check Engine nie gaśnie czy to normalne ? oznacz to brak błedów .Może ktoś spotkał sie z takimi zagadkami zaznaczam że szukałem we wszystkich wątkach i nie znalazłem odpowiedzi.Alarmu nie posiadam. pozdro. dla wszystkich
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kręci i nie odpala co jest ?
Collapse
X
-
Jak nie ma błędów to check przy samodiagnostyce będzie się palił cały czas. Spróbuj przekręcić parę razy kluczyk, aby pompa podała więcej paliwa, ewentualnie jeśli masz civica VI gen to za konsolą środkową jest jakiś magiczny przycisk, który odcina dopływ paliwa, nie wiem w którym miejscu dokładnie jest ale popatrz. Musisz go wcisnąć aby z powrotem paliwo zaczęło trafiać do silnika. Jeśli coś pokręciłem to mnie poprawcie :Phttp://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20434 <----- Moja była srebrna strzała
Comment