Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czujnik uderzeniowy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Czujnik uderzeniowy

Witam , jeszcze jedno pytanko ,czy jest mozliwosc w jakis sposob uruchamiac czujnik uderzeniowy,jakims wstrzasem ,lub wlaczac go lub wylaczac ,czy przerwe zrobic ,chodzi mi o zabezpieczenie przed kradzieza .dokladnie nie wiem jak to sprecyzowac ale chyba wiecie o co mi chodzi Z gory dziekuje za odpowiedz .

Pozdrawiam Lukasz

Jakis samowyzwalacz czunika da sie zamontowac??
    Last edited by klimson; 22-01-2011, 13:36.

Tutaj -> https://www.civicforum.pl/showthread...ht=uderzeniowy jest cos o tym czujniku i myślę że w VI genie jest podobne umiejscowienie. Ale szczerze nigdy nie zgłębiałem się w informacje na jego temat czy da się włączyć i wyłączyć. Wiem czemu ma służyć podczas stluczki, jak również może się włączyc w momencie wjechania w dużą dziurę. Poszukaj go tam i pokombinuj.

Comment

Sama nazwa wskazuje- "czujnik uderzeniowy"...........Może napisać kartkę na szybę "Potencjalny złodzieju-walnij w budę a nie odjedziesz tym samochodem" ??
      ビートル ジョン

Comment

Zamieszczone przez BeatleJohn Zobacz posta
        Sama nazwa wskazuje- "czujnik uderzeniowy"...........Może napisać kartkę na szybę "Potencjalny złodzieju-walnij w budę a nie odjedziesz tym samochodem" ??
        Tak sie zlozylo drogi kolego ,iz jeden samochod mi juz ukradli .i mialem alarm,multilocka itd , wiec daruj sobie takie posty !! i szukam sobie jakiegos zabezpieczenia ,ktore sam sobie wymysle i kombinuje , a Twoj post wcale nie jest smieszny ani zabawny !!

Comment

ubolewam nad tym że straciłes auto
          Są inne zabezpieczenia-obejście układu zapłonu,zasilania itp

P.S.Mój post nie miał na celu rozbawienie czy rozśmieszenie
          Last edited by BeatleJohn; 22-01-2011, 20:41.
          ビートル ジョン

Comment

Working...
          X