Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

czerwony kluczyk ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• czerwony kluczyk ?

jak w temacie do hanki dali mi coś w rodzaju czerwonego kluczyka domniemywam ze to coś w rodzaju servisowego moje pytanko jest takie co z tym można zrobić
    czy tym można odpalić auta chyba nie bo jak przekręciłem to się nie dało chyba że coś się rozkodowało jeśli tak jak zakodować wdzięczny będę za wszelkie info na ten temat

nie wiem czy czytałeś posty na ten temat na forum ale nie jednokrotnie było pisane że NIE MOŻNA wkładać czerwonego kluczyka do stacyjki bo to powoduje rozkodowanie imobilaizera, teraz prawdopodobnie będziesz musiał go zaprogramować co wiąże się z kosztami

Comment

Zamieszczone przez momo05 Zobacz posta
      chyba nie bo jak przekręciłem to się nie dało chyba że coś się rozkodowało jeśli tak jak zakodować wdzięczny będę za wszelkie info na ten temat
      jakos dziwnie piszesz tego posta Chyba oczywiste ze jesli sie rozkodowało to nie bedziesz mogł odpalic auta za pomoca zwykłego kluczyka To moze napisz najpierw czy po przekręceniu tego czerwonego jesteś nadal w stanie odpalić auto ze zwykłego kluczyka??

Comment

Gratulacje momo05 - wlasnie rozkodowales immobilizer Po raz enty powraca temat czerwonych kluczykow... Ja nie wiem, ludzie - jak juz jestescie na forum to nie prosciej najpierw sie upewnic a dopiero potem pakowac kluczyk w stacyjke? Coz... ciekawosc to pierwszy stopien do... kolejnych wydatkow Pozdrawiam
        LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
        sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

to nie ja tylko syn 18 letni z nieświadomości sprawdzal ale auto da rad eodpalić kluczykiem czarnym

Comment

to pewnie śrubokrętem też da radę skoro immo rozkodowane

Comment

raczej nie rozkodowane jesli wszystko zaswieca sie jak przedtem byla tylko 1 przekrecenie lampka dyga itd wiec pewnie dziala a jak sie chce dla fachowca to i drutem da rade

Comment

Schowaj ten kluczyk gdzieś w zakamarek ale tak,żeby pamiętać w które miejsce.To kluczyk-matka.W razie "draki" będziesz miał z czego dorobić duplikat.
                ビートル ジョン

Comment

o taka odp mi chodziło czy da rade dorobic z tego zapas i pytanie co z immo wtedy czy dorobie i zakoduje immo np w solidnym warsztacie gdzie dorabiaja

Comment

dokładnie tak

Comment

podziękował wszystkim za pomoc

Comment

podepnę się ja niestety chyba rozkodowałem immo tym kluczykiem. Mam pytanie mam oba czarne kluczyki i ten czerwony. Jaki jest koszt ponownego zaprogramowania immo, i gdzie to można zrobić w Łodzi? Rozrusznik kręci tylko nie chce odpalić.

Comment

W Łodzi w serwisie aso na Brzeziński dopisanie kluczy koszt 170zl, w honda vtec na strukowskiej 150.

Comment

Working...
                          X