Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Immobiliser Problem

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Immobiliser Problem

Witam

Posiadam immo takie ja na załączonym zdjeciu

To ten taki przedpotopowy przykładany do stacyjki model

Problem jest taki ze cos musiało sie w nim uszkodzić Kiedy przykładam do stacyjki to zapala sie na nim lampeczka ale nie odblokowuje on mozliwości zapłonu Nie wiem czy po prostu padł Raczej nie ma tam chyba w środku żadnej baterii ?? Bo ta lampka to raczej ze stacyjki dostaje napiecie i dlatego sie pali w momencie przytknięcia

Dobrze ze miałem zapasowy komplet kluczy Ale martwie sie ze 2gi padnie

Iśc z tym do jakiegos elektryka czy co??

a drugi kluczyk działa bez zarzutu???? jeśli tak to popsuł ci się tylko kluczyk.......ogólnie kluczyki z imo sie psują, to norma ....od innych urzadzeń które wydają z siebie jakieś fale, najszybciej kluczyki padają od telefonu komórkowego , jesli trzymasz w kieszeni kluczyk z telefonem to masz odpowiedź. Także nie trzymaj kluczyka na lodówce , mikrofali i tym podobnych klekotach bo będziesz częściej kluczyk zanosił do naprawy

A .....jeśli masz jeszcze dwa kluczyki to szkoda kasy na elektronika......bo on wymieni ci tylko w kluczyku popsutym chipa o danych tam warościach i będzie programować w aucie go całym imo....nieraz po dorabianych kluczykach z chipem są problemy potrafi się blokować i są kłopoty z odpaleniem także zależy ile masz jeszcze kluczyków.....ja mam jeden i jestem szczęśliwy że go mam

Spróbuj zobaczyć jeszcze czy nie ma tam jakiejś baterii .....bo to różnie może być .....jeśli nie ma tego jak otworzyć i sprawdzić to kluczyk się spartolił......

Kolejne posty pisane z Caps Lock będą kasowane. Weź to pod uwagę !!!
    Last edited by Karl1985; 23-12-2010, 10:54. Powód: Łącz posty używając do tego opcji edit :)

Comment

Working...
    X