Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zabezpieczenie przed kradzieza

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zabezpieczenie przed kradzieza

Witam ,posiadam Honde Civiv VI Gen ,macie jakies pomysly na zabezpieczenia przed kradzieza ?? gdzie cos odpiac lub zrobic przerwe ,nie mam o tym pojecia tz o elektronice lub elektryce ,odciecie pompy juz sobie zrobilem ale to takie pospolite !! dzieki

Pozdrawiam Lukasz

jak chcesz zrobić sobie dobre zabezpieczenie jak sam mówisz że "...nie mam o tym pojęcia tzn o elektronice lub elektryce..."?

Comment

najbardziej popularne jest właśnie odcięcie pompy paliwa, generalnie im głębiej grzebiesz tym trudniej będzie znaleść, możesz też zamienić piny w kompie wtedy jak ktoś swojego wepnie to nie odpali, kabli w aucie dużo, wymyśl coś oryginalnego i nie chwal się tym

Comment

A skoro nie znasz się na tym to podjedź do zakładu gdzie zakładają alarmy i zajmują się zabezpieczaniem auta to na pewno Ci coś doradzą.

Comment

dzieki za rady

Comment

panowie trochę OT robicie . Może nie związane z elektronika to jest ale ostatnio widziałem na tvn turbo system ZEDER https://zeder.pl/system-zeder . plusy ma duże ale cena z montażem to okolo 1200 zł.

Comment

Jeśli ktoś nie chce wydawć kasy na zabezpieczenia to wystarczy wyciągać bezpieczniki

Comment

nie to żebym pisał OT ale gdzie w polsce kradną civici warte poniżej 10 000 ? i prosze nie pisać o pijanych szczylach wracających z dyskoteki bo tacy nawet niem otworzą hondy. a profesjonaliści celują w pasaty z 2011 r ...

osobiście oprócz seryjnego alarmu mam ukryty malutki przełącznik do odcięcia pompy, którego nigdy w życiu nie użyłem ....

klimson cos ci powiem ... jak pro złodziej będzie chciał ci skroić auto to zrobi to nie zależnie od zabezpieczeń, a na amatora wystarczy kupiona w elektronicznym czerwona migająca dioda led
                Last edited by Avenger85; 15-01-2012, 23:20.
                Civic VTi B18C4 182 HP

Comment

mozesz sobie zrobic włącznik/wyłacznik podłączony pod główny bezpiecznik od kompa i schowac sobię go gdzięs gdzie Ci się podoba. czy to gdzieś w nogach czy za schowkiem gdzie chcesz

Comment

Working...
                  X