Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośniki tył do 4d

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Głośniki tył do 4d

Witam! Właśnie zastanawiam się nad zakupem głośników do tyłu do mojej hondy civic 4d z 98r i zastanawiam się nad tymi:

Proszę o doradzenie mi czy to są dobre głośniki no i oczywiście czy właśnie w takim rozmiarze powinny być głośniki na tył do mojej 4d. Mile widziane komentarze od osób które miały bądź mają takie głośniki. Dzięki z góry za pomoc!
    Pozdrawiam

Słuchaj nie chcę cie wprowadzać w błąd ,ale tam są chyba głośniki o przekątnej 13cm, tak jak ja mam w 5d ht,
    Co do głośników to bardzo dobra jakość.

Comment

Mam jeszcze takie jedno pytanie bo ja mam radio JVC 4x50 i chce właśnie zamówić te głośniki o których pisałem na początku i chodzi mi o to, że znalazłem głośniki i jedne mają moc 2x260W, a drugie 2x240W i zarówno te pierwsze jak i te drugie są dwudrożne. I ja tylko nie wiem jaka jest bądź będzie różnica w dźwięku przekazywanego przez nie i jak to będzie się przedstawiało w stosunku do wydajności tego mojego radia...Prosił bym o doradzenie mi które z nich wybrać...

Linki do tych głośników:

A to link do radia jakie mam:

Comment

Ja mam oryginalne radio HONDY wbudowane w deskę rozdzielczą i do niego zamontowałem Helixy 62.1 ze zwrotnicą i wysoko tonowymi osobno - grają przyzwoicie, z tym że fabryczne radio ma wiele do życzenia kiedy w poprzednim samochodzie miałem te same głośniki przy radiu CLARION, grały o niebo lepiej, dlatego też rozważam kupno radia 2 din kenwood DNX 5220 BT lecz nie mam maskownicy, natomiast to radio z nawigacją gra super gdyż kolega ma je w swoim aucie bajka.Tak więc trudno mi o doradzenie w doborze głośników albowiem ich nie słuchałem....

Comment

Working...
        X