Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

stopiona nagrzewnica i wszystko dokoloa pomocy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• stopiona nagrzewnica i wszystko dokoloa pomocy

Wiatm wszystkich
    Panowie i Panie potrzebuje waszej pomocy, wczoraj moja hondzia sie popalila, wszystko wyglada na to ze to nagrzewnica byla poczatkiemcalej zadymy.
    caly srodek deski zostal stopiony na dywanikach z lewej i z prawej strony srodkowej kloumny mam kupke spalonego plastiku, deska stopiona, radio itp rzeczy.
    Moja prosba jest nastepujaca, moze ma ktos zdjecia albo rysunki wnetrza samochodu po zdjeciu calego kokpitu, chcialbym zobaczyc jakie sa tam wiazki podlaczane bo znajac zycie tez sie stopily, glowny nacisk klade na srodek kokpitu.
    Auto jest z klima i 2 jakskami ktore na szczescie nie wyskoczyly.

Szczescie w nieszczesciu jest takie ze auto bylo szczelnie zamkniete i z braku tlenu pozar sam sie zadusil i zajal tylko cale podszybie z deska rozdzielcza.

pozdrawiam wszystkich i prosze o pomoc

motlik

[email protected]

Nagrzewnica nie jest elektryczna i jest wypełniona płynem z układu chłodzenia więc to na 100% nie ona była przyczyną pojawienia się ognia.

Zapewne jakieś kable idące w wiązkach pod deską były uszkodzone i nastąpiło zwarcie

Radzę oprócz plastików kupić całą wiązkę kabinową i wymienić.
    Honda Civic MB2 2000r. liftback 5D. D16W4

http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20077

Comment

w sobote jade po cala kompletna deske z wizakami i z poduchami, koszty sa ogromne, do tego spalilo mi sie radio i cb radio... czeka mnie karcher calego auta.. ogolnie jest to kaszana...
      mam auto w automacie a kupie wszystko on manuala czy orientujecie sie czy wiazki sa inne i ktore przede wszystkim...
      w zeszlym tygodniu jeden elektryk podlaczal mi przedwody pod maty grzewcze od lusterek pod przycisk od ogrzewania szyb, sadze ze jest tutaj przyczyna, tylko nie jestem wstanie tego mu udowodnic..

Comment

temat to zamknięcia moja Hania po 3,5 miesiąca znowu pięknie gada.. pozdro dla wszystkich

Comment

Working...
        X