Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tylne lampy 3d hatchback

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Tylne lampy 3d hatchback

Witam wszystkich. Mam dwa pytania dotyczące tylnych lamp (3d hatchback):

1 W lewej lampie w strefie klosza pozycyjnego mam luźno latającą żarówkę i nie mam pojęcia jak ją wyjąc, jutro spróbuje jakimś magnesem czy czymś takim. Ewentualnie jak zdemątować klosz i jak go otworzyć?

2 Drugie, troche ważniejsze dla mnie, mianowicie: Pewnie zauważyliście ale amerykańskie wersje civiców mają w ramach tylnych lamp pozycyjnych oprócz górnej strefy jeszcze strefe dolną ( link https://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos..._5125948_n.jpg ), w europejczykach po lewej jest światło przeciwmgłowe.
    Moje pytanie brzmi: jak przerobić europejczyka na amerykana?(dodać dolne pozycyjne) Jak wygląda sprawa z wiązką kabli?

pozdrawiam
    Last edited by Kras; 25-10-2010, 23:10.

Odnośnie drugiego pytania, to na forum w dziale "zrób to sam" jest napisane jak przerobić lampy. Wystarczy poszukać pozdrawiam
    Moja Hondzia sigpic <---- Klik!

Comment

1.zdemontuj lampę i po prostu cyrkluj otworem na oprawkę aż żarówka wypadnie
      2.oj nie chce sie szukać....nie chce.....a forum ma już ponad pięc lat i chyba wszystko juz na nim opisano
      ビートル ジョン

Comment

OK, dzięki za odpowiedz i sorry za zamieszanie ale na forum jestem od wczoraj...

Comment

Working...
        X