Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wymiana żarówek konsola 96 3d

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wymiana żarówek konsola 96 3d

Witam. Koledzy mam pytani czy podświetla Wam się przycisk ogrzewania tylnej szyby?? Jeśli tak to jak najszybciej wymienić żarówkę i jaka tam jest?? Mam to samo pytanie odnośnie regulacji lusterek elektrycznych
    Z góry dzięki.

Model HONDA CIVIC 3d 96 r.

Pozdrawiam
    Kuba

patent jest prosty mi też się nie podświetlała weź płaski szeroki ale cienki śrubokręt przycisk jest wmontowany jakby w taki panel z plastiku zarówno ten od o\podgrzewania szyby jak i ten od awaryjnych. Są one symetryczne. Pod przyciskiem (ale nie bezpośrednio pod nim tylko trochę niżej) zauważysz kończący się czarny plastik i szparę. Wsuwasz tam śrubokręt i podwadzasz delikatnie żeby nie wyłamać albo powyszczerbiać. Działa na 100 % bo u siebie wymieniałem.
    poniżej masz linka do allegro

rozmiar 9mm do awaryjek chyba wchodzą dwie takie z tego co pamiętam. Jednak jak zamówisz diodę to nie będzie takiego efektu jak zwykła żarówka bo żarówka daje pomarańczowe światło a dioda białe więc będzie nieco słabiej podświetlony przycisk więc może warto samej żarówki poszukać.
    Jeśli pomogłem kliknij "postaw piwo"
    Last edited by adrianekk; 01-09-2010, 08:34.

Comment

Ale nadal nie mam odpowiedzi.. czy powinnien się podświetlać przycisk elektrycznej regulacji lusterek bocznyc.. ??

Comment

KOLEDZY mógłby ktoś odpowiedzieć?? Dzięki.

Comment

Nie, te guziki się nie podświetlają.

Comment

Dzięki za informację

Comment

Working...
            X