Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Miga kontrolka kluczyka auto nie odapala :(

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Miga kontrolka kluczyka auto nie odapala :(

Witam mam problem wszystko bylo ok az do dzisiaj kiedy to po wlozeniu kluczyka do stacyjki i przekreceniu go auto nie odpala wczesniej po chwili ta kontrolka zielona od kluczyka gasła i auto odpalało a teraz ta kontrolka miga i jak przekrece dalej kluczyk nic sie nie dzieje inne kontrolki swieca tak jak zawsze . Co moze byc przyczyna ? Civic EJ9 1.4 is 97r. Pomocy

Może rozkodował się immo w kluczyku?
    Moja Hondzia sigpic <---- Klik!

Comment

Sprawdź drugim kluczykiem, tylko nie czerwonym. Kontrolka ta oznacza immobilizer. Jeśli mruga gdy chcesz odpalić to albo ci się kluczyk rozkodował albo coś się stało z układem immobilizera. Najprawdopodobniej to pierwsze.
      Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
      Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

moze styki przysniedzialy i antena nie lapie transpondera

Comment

Mi jak padł immobilizer to fachowiec od tego powiedział że może się rozkodować gdy trzyma się go np. obok telewizora, albo w jednej kieszeni z telefonem komórkowym

Comment

Problem w tym ze mam tylko jeden kluczyk ale to dzieje sie czasami tzn nie zawsze nie odpala dzis zrobilo sie tak znowu wiec sprawdzilem czy prac dociera do rozrusznika , tam wszystko gra wiec tak jak mowicie pewnie kluczyk pytanie czy dorobie taki sam w kazdym jednym zakladzie gdzie dorabiaja klucze i ile to bedzie kosztowac?

Comment

temat dorobienia takiego kluczyka byl poruszony pare razy na forum

Comment

Sprawa załatwiona gosc dorobil klucz w 10 minut a taka przyjemnosc kosztuje 130 zl :-/ no ale jak mus to mus ok temat do zamkniecia dzieki panowie . Pozdrawiam.

Comment

Working...
                X