Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Prolem z mechanizmem szyby HC 2000 aerodeck - kobieta prosi o pomoc.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Prolem z mechanizmem szyby HC 2000 aerodeck - kobieta prosi o pomoc.

Witam,

Mam problem - wczoraj spadła mi szyba od strony kierowcy w moim civicu. Okazalo się, że popsuty jest mechanizm podnoszenia szyby. W serwisie Hondy zaśpiewali mi 1840 pln za ten mechanizm. Gdzie mogę kupić to taniej i jak ten mechanizm się nazywa, jaki ma numer tzn jak mam go szukać.
    Znajomy doradził mi ten samochód ówiąc, że nie będzie się psuł a tu taki klops!

na allegro to dosyc popularna usterka
    tu masz link na allegro https://moto.allegro.pl/item10845729...ewy_przod.html

Comment

Tylko, że ja mam elektryczne szyby. Ale dzięki wiem gdzie szukać.

Comment

wiem do tego idzie silniczek od elektryki co masz w swoim aucie ten co znalazelm to jest najtanszy ale za 50zl kupisz spokojnie

Comment

Zamieszczone przez vuitton Zobacz posta
          Tylko, że ja mam elektryczne szyby. Ale dzięki wiem gdzie szukać.
          Trzeba było to od razu napisać

Mechanizm szyby elektrycznej kupisz u naszych zaprzyjaźnionych sprzedawców. Handlują używanymi, ale oryginalnymi częściami do Hondy Civic Poniżej linki do kontaktów:

Ralf to nasz forumowicz.Prowadzi sprzedaż części -specjalizacja Honda-w Warszawie.Przy odbiorze osobistym 10% zniżki,ale jest przemiłym człowiekiem i można negocjować cenę.Sprzedaż również wysyłkowa. Oto numer telefonu 503690789 https://www.czesciuralfa.pl/

Marek (u nas TigeR, na CKPL x-tygrysek-x) zajmuje się sprzedażą części do Hond, w tym Civic oraz montażem - swapy. Znam Marka osobiście i polecam:) Ceny ma na prawdę przyzwoite (czasami, aż wstyd się targować), ale i tak na hasło, że jesteście z forum da Wam jakąś zniżkę jak będzie z czego:) Odbiór osobisty w Mińsku Mazowieckim lub wysyłka po uzgodnieniu. Części mechaniczne i blacharskie do: CIVIC 5 6 7 gen, 5d/aerodeck, prelude , crx , integra/accord TypeR SWAPY: Hamulce - Silniki K20A2

Oto treść maila jaki otrzymałem od nowego kontrahenta,który zajmuje się sprzedażą części do Hondy. "Witam Oferty cenowej jako tako to Panu nie przedstawię,niestety nie mam jak - mamy tysiące części których nie mam jak skatalogować i wycenić dlatego ceny podajemy(USTALAMY) za każdym razem osobno ... Może Pan ewentualnie zamieścić ogłoszenie z informacją że w miarę możliwości (tak jak już pisałem wcześniej też nie na wszystkie części ) dajemy rabaty dla Forumowiczów

Forum dla posiadaczy Hondy Civic i nie tylko.
          Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2

Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA

TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH

PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE

OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE

Comment

Dzieki, rzeczywiście siniczek mam sprawny bo w tej cześci złamało się coś tam (nie mam pojęcia co). Dzwoniłam do jdnego z poleanych przez Was sprzedawców i ma za 80 zł. Jeszcze raz zięki za pomoc.

Comment

Miałem ten sam problem. W serwisie zaśpiewali mi ok. 1.500 zł. Poszukałem więc warsztatu zajmującego się wymianą szyb samochodowych. Zajrzeli tam, sprawdzili i okazało się, że silniczek jest sprawny, a mechanizm da się naprawić. W końcu koszt całej operacji wyniósł 50 zł. Oczywiście nie ma gwarancji, że u Ciebie będzie podobnie, ale poszukałbym jakiegoś warsztatu zajmującego się wymianą szyb.

Jeśli jesteś z Poznania lub okolic, polecam zakład na Polnej.
              W kapitaliźmie wszyscy gotowi są zawsze na najgorsze, u nas na najlepsze.
              Aerodeck
              Civic 4D
              Accord Aerodeck

Comment

U mnie silniczek jest sprawny, ale pękła jakś śruba czy coś tam i tego naprawi się nie da. Ale jeśi sam mechanizm 80 zł to jak dla mnie jest ok

Comment

Working...
                X