Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jednocześnie przestały działać: spryskiwacz, wycieraczki, elektryczne szyby i szyberd

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jednocześnie przestały działać: spryskiwacz, wycieraczki, elektryczne szyby i szyberd

Witam.
    Jak w temacie. Wczoraj użyłem spryskiwacza, a potem wycieraczki już nie drgnęły, po chwili okazało się że spryskiwacz też już nie dzała i do tego nie działają el. szyby i szyberdach. Nie są to raczej bezpieczniki bo z tego co widziałem to te rzeczy nie są pod jednym bezpiecznikiem. Dodam jeszcze, że kiedyś miałem problem z funkcją "jednorazowego użycia wycieraczek", ale jak samochód postał mi na słońcu to wszystko było ok.
    Z góry dziękuję za wszelką pomoc

to sprawdz poszczegolne bezpieczniki od tych rzeczy

Comment

Myślisz, że jest możliwe, aby jednocześnie sieknęło tyle bezpieczników?

Comment

ja myślę że tak, nie ma co gdybać, poprostu sprawdz i daj znać

Comment

Wymieniłem bezpiecznik i teraz już szyby, szyberdach, tylna wycieraczka i przedni spryskiwacz działają. Jedynie przednie wycieraczki, ani drgną.

Comment

no widzisz jednak bezpeiczniki a od wycieraczek nie ma bezpiecznika moze tez sam przelacznik sie zepsul ale z drugiej strony spryskiwacz dziala

Comment

Ktoś zna jakieś miejsce w wawie gdzie ktoś mi to fachowo ogarnie??

Comment

zapytaj w dziale regionalnym czy ktos zna dobrego elektryka w wawie

Comment

Working...
                X