Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

uklad wspomagania -poma

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• uklad wspomagania -poma

Witam wszystkich,otoz posiadam Honde Civic 1.5 benzyna 95r ,kupilem od wlasciciela latem zeszlego roku,fajnie nia sie jedzi zadnych problemow nie mialem az do dzisiaj kiedy troche mrozy nastaly.Otoz rano gdy odpalilem Hanie zawsze pompa od wspomagania glosno chodzi,po rozgrzaniu zaczyna ciszej chodzic.Zauwazylem ze jest malo plynu w zbiorniczku ,lecz nie spytalem sie poprzedniego wlasciciela jaki plyn wlal.Po sprawdzeniu w zbiorniczku okazalo sie ze ma kolor czerwony,wiec pojechalem i zakupilem Hipol czerwony ,i tu moj blad byl i posluchalem sie nie potrzebnie.Wspomaganie przed wlaniem hipola dzialalo nie za bardzo ,myslalem ze jak doleje pod max bedzie ok,ale na zajutrz rano w zbiorniczku zaczelo sie pienic i wywalac plyn gora.Wspomaganie teraz gorzej chodzi.Ale tak to jest ja ma sie pierwszy samochod z Hond,popatrzylem po roznych forach i okazalo sie ze Hondy nie lubia takich plynow,leczduzo nie dolalem tego Hipola.Przeczyscilem zbiorniczek weze na nowe zmienilem i odpowietrzylem ale dalej to samo.Dedykowany dla Hond plyn do wspomagania znalazlem ale teraz nie wiem jaki ,nie chce popelnic znowu jakiegos bledu. Znalazlem mianowicie takie ;; Honda Pas i drugi Ravenol ATF DexronII .Jaki teraz mam plyn zakupic zeby mojej hani przywrocic wspomaganie lepsze ???? Teraz wymienie caly stary plyn usune caly wraz z plukaniem kwestia tylko zakupu plynu na jaki.Dzieki za uwage i pozdrawiam ;

pompa -wspomaganie

Witam widze ze kazdy przeglada ale nikt nie odpisze na moj temat ,zalosne forum''

Comment

Może dlatego, że masz za nic "żałosny" Regulamin...

Last edited by markow71; 06-01-2016, 10:53.

Comment

Witam ,no zalosny jest ten twoj regulamin,mam gdzies twoj regulamin,chodzi mi temat ktory zalozylem a nie wychodzisz mi tu z regulaminem hahaha. ten regulamin to wsadz sobie w buty moze bedziesz madrzejszy

Comment

Skoro ma Pan gdzieś regulamin i szacunek do reszty użytkowników, to nie oczekuj, że ktokolwiek się ruszy aby Tobie pomóc.

Comment

predox-999 przypuszczam ,że nawet nie zajrzałeś do linka który podał Ci markow71 . Byłeś pewny,że to link do regulaminu.

Comment

Working...
            X