dzieje sie tak że ak odpale auto i puszcze sprzęgło to bardzo słychac skrzynie biegów tak jakby jakies łożysko czy cos i tak samo podczas jazy słychac jakby cos cie tarło. doradźcie cos ja troche podejrzewam sprzegło
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
problem ze skrzynią biegów
Collapse
X
-
problem ze skrzynią biegów
Sebastian moje GG 10836239 masz problem to pisz lub dzwon 604-593-463
Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inneTagi: Brak
-
witam..........mialem to samo okazalo sie ze to lozysko na walku zdawczym w skrzyni.............ale mechanik powiedzial ze moze to byc jedno a moga byc to dwa lozyska.......i ze troche zaplace za te lozyska.........wiec sie nie zastanawialem i kupilem druga skrzynie.........za 170zl i smiga ............
-
-
Witam mam to samo u siebie i jednak postanowiłem wymienić skrzynie. Prawdopodobnie ten odgłos wydaje łożysko na wałku sprzęgłowym (bynajmniej u mnie tak było i jest). Jeśli masz dobrego mechanika który będzie w stanie to Ci zrobić (rozsądnie będzie to robił) to możesz próbować wymienić ale jeśli ktoś ma Ci te łożyska nabijać młotkiem (z tym też się już spotkałem) to lepiej wymień skrzynie na drugąPozdrawiam
Comment
Comment