Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

łożysko skrzyni biegów

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• łożysko skrzyni biegów

Honda 1.3 (75)
    Mam problem
    Mianowicie chodzi o to że gdy wciskam pedał sprzegła auto pracuje normalnie kiedy go puszczam słychac szum
    napewno to nie jest sprzegło
    jeśli to jest szum łozyska skrzyni biegów prosze o przykładowe z allegro lub z takimi parametrami jak te potrzebne do hondy 1.3 75 km
    Nadal jeżdżę na tym ale cos czuje ze jak sie sypnie to łozysko to bedzie po skrzyni
    + wymieniał to ktoś sam ?
    Za odp z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich forumowiczów

samemu to raczej tego nie wymienisz a koszt zrobienie tej usterki nie jest niski bo trzeba wyjąć skrzynie rozebrac i złożyć na nowo plus koszt łożysk

Comment

mam dostęp do warsztatu i ktos do pomocy by sie znalazł
      tylko chodzi o to by wiedziec jakie łozysko musze miec itd bo auto nie moze długo stac na warsztacie max 2 dni

Comment

to szumi jedno łozysko w skrzyni a dokładnie w jej obudowie, kurde kiedys było na allegro oryginał ale teraz nie moge namierzyc, troche roboty jest zeby to zmienic ale jest to do zrobienia, sam mam rozebraną skrzynie zapasowa ale brak kasy na łożysko i tak lezy a kosztowało chyba 110zł

Sebastian moje GG 10836239 masz problem to pisz lub dzwon 604-593-463
        Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inne

Comment

Working...
        X