Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomocy!!!nie wiem co jest grane- skrzynia biegów- problem z redukcją biegów

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Pomocy!!!nie wiem co jest grane- skrzynia biegów- problem z redukcją biegów

Witam!! wymienilem tydzien temu skrzynie i mam taki problem--- biegi wszystkie ladnie wchodzą tylko przy redukcij z 5 na 3 lub z 4 na 2 skrzynia wyje-nie zgrzyta.oraz pojawia sie dziwne i delikatne stukanie.wszystko dzieje sie na prostej drodze a gdy auto jedzie pod gorke wszystko znika.nieraz jest tak ze nie ma tego wogole wcisne pedal sprzegla to sie pojawia stukanie.pomozcie prosze??????????

Edit Sebulerbin: Punkt 8 regulaminu forum:
    8.Tytuły postów w stylu "Pomocy","Nie wiem...." itp. będą moderowane lub wątek bedzie usuwany
    Zapraszam do zapoznania się z zasadami obowiązującymi na forum
    Last edited by Sebulerbin; 03-03-2011, 12:27.

kolego a jak z olejem w skrzyni? bo mi sie wydaje ze jak jedziesz pod górke to w miejscu gdzie go nie ma to sie podnosi poziom a jak na prostej to nie dostaje i to jest przyczyna.

Comment

olej jest. wczoraj wymienilem i weszlo tylko 2 litry.nie za malo??? i to drugi raz zmienoiny poniewaz myslalem ze ten co wymienial nie nalal.nie wiem co dalej.

Comment

niecale 2 litry wchodza do cifa kolego
        BÓG DAŁ NAM NOGI PO TO ABYŚMY DOSZLI TAM GDZIE NIE DOJEDZIEMY HONDĄ NA GLEBIE !!!

Comment

dokladnie 1.9 wlano setka zostala ale to nic nie dalo. bez roznicy.a to slychac jak by lozysko sie rozpedzalo podczas wbijania 2 i 3 na wcisnietym pedale sprzegla.normalnie wyje.

Comment

a jaki olej wlałeś bo to ma dużo do rzeczy i zasadnicza różnicę w hondzie

Comment

kolego olej byl dwa razy zmieniany poniewaz nie wiedzialem co bylo wlane za pierwszym razem.olej mam zalany taki jaki pisze w katalogun.i nic to nie pomoglo

Comment

ja bym obstawiał wyrobione łożysko wyciskowe ....
                VGEN NAJWAŻNIEJSZY GEN W MOIM DNA

"...Mnóstwo ludzi marzy o sukcesie. Według mnie, sukces można osiągnąć tylko dzięki
                powtarzającym się porażkom, które ciągle należy analizować.
                Tak naprawdę sukces to 1% pracy wykonanej w 99% dzięki niepowodzeniom..."

Soichiro Honda - Honda Corporation

Comment

Working...
                X