Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

problemy z biegami

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• problemy z biegami

Witam , mam mały problem... ostatnio biegi chodziły mi co raz ciężej aż w końcu żadnego nie mogłem wbić.... nie wiedziałem co jest ale w końcu doszedłem do tego że było sprzęgło zapowietrzone więc je odpowietrzyłem przy okazji zmieniając płyn i wszystko chodziło dosłownie jednym paluszkiem można było biegi zminiac. Teraz po około 2 - 3 tygodniach jedynka zaczęła ciężko wchodzić czasami , i wsteczny od czasu do czasu zgrzytnie dosyć głośno gdy się go wbija.. pozostałem biegi ok, fajnie wchodzą... i co się dzieje ? znów spróbować odpowietrzyć sprzęgło ?

pozdrawiam

A nie ubywa Ci płynu w zbiorniczku od sprzęgła?

Comment

wsteczny dosyc czesto zgrzyta w hankach... niestety...
      a co do jedynki to moze synchronizator sie wyrobil...
      LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
      sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

No właśnie muszę się przyjrzeć płynowi bo nie pamiętam ile dokładnie go lałem...

Zamieszczone przez majkel79 Zobacz posta
        wsteczny dosyc czesto zgrzyta w hankach... niestety...
        a co do jedynki to moze synchronizator sie wyrobil...
        nie wydaje mi się żeby coś sie wyrobiło ponieważ przez 2 - 3 tyg od odpowietrzania chodził idealnie...

Comment

Zamieszczone przez hosearmando1 Zobacz posta
          nie wydaje mi się żeby coś sie wyrobiło ponieważ przez 2 - 3 tyg od odpowietrzania chodził idealnie...
          Drazek zmiany biegow to delikatny element... I jak poprzedni wlasciciel mial np tendencje do trzymania bezwladnie reki na galce to moze to prowadzic wlasnie do uszkodzenia synchronizatora.
          LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
          sigpic

Moja była Hanula... niestety ;(

Comment

Working...
          X