Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

problem sprzeglo i hamulec

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• problem sprzeglo i hamulec

koledzy mam problem rzecz tkwi w tym ze na odpalonym silniku nie wchodzi zaden bieg,w dodatku jest jeszcze mięki pedał od hamulca jeśli ktoś wie to prosze o pomoc

biegi z hamulcami nie mają nic wspólnego kolego, to są dwa oddzielne układy, niby każdy na tym samym płynie chodzi,bo DOT4 się leje,ale zbiorniczki są inne... napisz coś wiecej na temat biegów bo w tym temacie jesteśmy, hamulce daj do innego

Comment

Zamieszczone przez lukas12 Zobacz posta
      koledzy mam problem rzecz tkwi w tym ze na odpalonym silniku nie wchodzi zaden bieg,w dodatku jest jeszcze mięki pedał od hamulca jeśli ktoś wie to prosze o pomoc
      Sprawdź poziom płynu w zbiorniczku od sprzęgła -> najmniejszy zborniczek pod maska od strony kierowcy przy zbiorniku na płyn hamulcowy. Jeśli masz go za mało to leje się tam Dot 3 bądź Dot 4 (są one mieszalne ze sobą). Przy okazji sprawdź poziom płynu w zborniczku od płynu hamulcowego, bo to nie przelewki.

Comment

Zamieszczone przez Sebulerbin Zobacz posta
        Sprawdź poziom płynu w zbiorniczku od sprzęgła -> najmniejszy zborniczek pod maska od strony kierowcy przy zbiorniku na płyn hamulcowy. Jeśli masz go za mało to leje się tam Dot 3 bądź Dot 4 (są one mieszalne ze sobą). Przy okazji sprawdź poziom płynu w zborniczku od płynu hamulcowego, bo to nie przelewki.
        nic dodac nic ujac

Comment

koledzy miałem powazniejszy problem mianowicie musiałem wymienic tarcze od sprzega bo jedna sprężyna się urwała.Dzięki za pomoc!!!!!!!!

Comment

Zamieszczone przez lukas12 Zobacz posta
            koledzy miałem powazniejszy problem mianowicie musiałem wymienic tarcze od sprzega bo jedna sprężyna się urwała.Dzięki za pomoc!!!!!!!!
            Kolego ile Cie to wykosztowało?

Comment

kolego za wszystko razem z wymiana tarczy wyszło 350zł bo reszta była ok

Comment

Working...
              X