witam mam taki problem że na zimnym silniku szarpie mi coś ze az sie auto trzesie ale tylko na zimnym i to nie zawsze,tylko w zimne dni. Ale jak sie zagrzeje troche to już jest ok. Dodam że nie ma żadnych stuków hałasów ani nic podobnego a to szarpanie to jest bardziej w stylu góra-dól niż przód-tył. Może to być konsekwencją tego że ojciec jeździł w zimie na niedgrzanym silniku z uszkodzonym termostatem i zaraz po odpaleniu ruszał bez chwili grzania??? Bo ja ją teraz odziedziczyłem i musze pchać kase bo teraz wszystko wychodzi a on mi mówi że ja nie dbam a ja bardzo spokojnie jeżdże i dbam. Z góry dzięki za odpowiedź Pozdrawiam.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
szarpie
Collapse
X
-
Kiedy był wymieniany filtr paliwa?Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
-
To wymień filtr paliwa. Jak nie pomoże to pisz dalej i będziemy myśleć.Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
Comment
Comment